8 Mart 2013 Cuma

İcimdeki Alisveris Canavari !

8 Mart 2013. 
Sevgili blog, 
Bugun kadinlar gunu sebebiyle cok guzel ve cok akil celici indirimler vardi. Bende bu indirimlerden nasibimi aldim tabi kii :)

Herkese merhabaa. 
Resmen yazmaya yuzum yok bu alisveris yazilarini. Son bir kac ayda yaptigim alisverisler gercekten cok birikti. Bu alisverisimin hepsini bugun yapmadim oncelikle onu belirtmem lazim. Dort seferde Gratisten ve uc seferde Watsonstan yaptim. Araya minik bir Yves Rocher ve Body Shop alisverisi de sıkıştırdım ve son olarak minik bir Sevil Parfumeri alisverisiii. 8 mart indirimi dolayisiyla aldiklarimi en son aldigim icin onlari en alta yazacagim. 




Maalesef evime yakin bir yerde Gratis olmadigindan pek doya doya gezemezdim, hep uzuun yollar asmam gerekirdi. Ama dualarim sonunda kabul oldu ve guzel İzmirimin guzel Bostanlisina da bir adet Gratis acildi. Bende acildigi gun kosup bir bakinayim dedim. Henuz yeni acildigi icin urunlerin bir cogu yok, the Balm standi talan edilmis, Essence'in cogu urunu gelmemisti. Olsundu o da boyle bir Gratisti dedim ve yine alacak bir seyler buldum tabii ki. :))



*Alix Avien Oje 217 numara : Uzun zamandir ariyordum, muhtesem bir cimen yesili. Fiyati ; 2,25 TL.
* Essence Oje - Chic Reloaded : Sanirim benim disimda herkes almisti, bende bir alayim dedim. Fiyati ; 2,49 TL.
* Cettua - 1 Dakikada Spa Maskesi : Yuzde isinan maskeleri merak ediyorum hep. Synergeninkini begenmemistim bunun yazisini yakinda yazacagim. İcinde 6 tane var. Fiyati ; 8,75 TL.
* Cettua - Yag Kontrol Mendilleri : Evet ben ilk defa aliyorum, cok begenildi cok sevildi. İcinde 50 tane var. Fiyati ; 2,25 TL.
* Maybelline Dream Lumi Touch : Goz altim icin boyle bir seye ihtiyacim vardi. Bununda yazisini yazacagim bu hafta. Bu alisverisi gecen ay yaptigim icin neredeyse bitmek uzere.Fiyati ; 15,75.
* Benri Disk Makyaj Pamuklari : Gayet kullanislilar. Fiyati ; 2 TL.
* Maybelline - Rocket Maskara : İndirimde gorunce almadan duramadim. Hemen acip yazisini yazamayacagim elimdeki acik maskaralar bitmeden. İndirimli fiyati ; 14 TL.
* Essence - Dudak Kalemi : 07 Cute Pink benim aldigim renk. Rengi cok guzel bir pembe, gayette kalici bir kalem. Fiyati ; 3,49. Saka gibi ! 
* Sorbet Lip Gloss : Aldigima pisman oldum, lip balm hatta lip butter gibi bi sey. Limonlu diyor ama yesil. Teyzeme hediye ettim valla :)) Fiyati ; 4,75 TL.
* Cala Makyaj Temizleme Mendilleri : Aloe verali olanini aldim. Muhtesem kokuyorlar. İcinde 30 tane var. Fiyati ; 3,75 TL.

Eveet bu birinci Gratis ziyaretimdi. İkincisi ise sevgililer gununden bir ya da iki gun once oldu. Gittigimde indirimin basladigindan bile habersizdim :) Cok fazla sey almamaya ozen gosterdim. Birde fisimi kaybettim :( 


* Essence Long Lasting Eye Pencil : Cok ama cok guzel, bayildim, cok gec kalmisim. ( Bugun bunlardan baya bi aldim :) 
* Maybelline XXL Maskara : Sanirim 30 lirayi asinca bu maskara 5 TL'ye geliyordu. 
* the Balm - Powder Brush : Fircalarda %40 indirimdeydi ve her biri 16,50 TL'ye denk geliyordu.
* the Balm - Give Crease a Chance : Yazilarini yazacagim. Bu fircanin da fiyati indirimle 16,50 TL olmus oldu.
* Swisspers - Makyaj Sungerleri : Hic denememistim bu sungerleri, kapatici dagitmak icin uygun olduklarini dusundum. İcinde 32 tane var.

Simdi de gelelim Watsons alisverime.


* Maybelline Jel Eye Liner - Black with Pink Diamonds : Cikali cok olmadi ama hemen pek begenildi bu eyelinerlar. Bende elimdeki eyelinerin bitmesi serefine gittim aldim bir tane kendime. 
* got2b - Kuru Sampuan : Cok sevindim bu markanin Turkiyeye gelmesine. Kuru sampuanim da bitince alayim bir deneyeyim dedim. Fiyati ; 16,90.
* got2b - İsiya Karsi Koruyucu Sprey : Daha once boyle bir urun kullanmamistim, saclarimi cok fazla duzlestirmiyorum ya da sekil vermiyorum. Ama olur da yaparsam korumak icin bir urunum olmasi iyi olur diye dusundum. Fiyati ; 16,90 TL.
* Divina - Goz Makyaj Temizleyicisi : Sanirim 30 TL uzerindeki alisverislerinizde bu urun 7 TLye denk geliyordu bende alayim dedim.
* Rimmel London - Kate Moss 107 : Sonunda o muhtesem bordoyu buldum arkadaslar. Fakat maalesef yazisini yazamayacagim ya da kullanamayacagim cunku İstanbuldayken en iyi arkadaslarimdan biri pek begendi surekli bu ruju kullandi bende ona hediye ettim. Ama gozlerimi dort acip aramaya devam edecegim! 

Simdi de ikinci mini Watsons alisverisime gelelim.


* Watsonsin kendi urunu olan bu 10lu mini pecetelerinden aldim. Fiyati ; 2,25 TL.
* Uni Antibakteriyel Islak Mendilleri : Makyaj yaparken elimi silmem gerektiginde cok ise yariyorlar. Genelde 3 al 2 ode seklinde satiliyorlar. Fiyati ; 2,99 TL.
* John Frieda Luxurious Volume Sampuan : Henuz hic John Frieda urunu kullanmamis biri olarak cok heyecanliyim. Umarim beklentilerimi karsilayacak kadar guzeldir. Yogun hacim kazandirdigini iddaa ediyor. Fiyati biraz fazla ; 22 TL.
* Pantene Aqua Light Sampuan : Evde sampuan stogum azalmisti bu da indirimde olunca alip bir denemek istedim. Fiyati ; 6,50 TL.
* Superdrug Kuru Sampuanlar : Daha onceden turuncu kapakli olani kullanip cok memnun kalmistim. Pembe kapakli olani da denemek icin aldim. İkisi de 50 ml yani kucuk boy. Tanesi ; 6,99 TL.
* Neutrogena El Kremi ve Lip Balmi : Cok iyi bir promosyon, bence kacirmayin. Fiyati ; 8,90 TL.
*Watsons 3'lu Pudra Ponponu : Cogu zaman pudrami bu sungerlerle surmeyi tercih ediyorum. O yuzden bittikce aliyorum. Fiyati ; 3,99 TL. 


* The Body Shop'tan aldigim tek sey cok merak ettigim bu muz ozlu sac kremiydi. Fiyati ; 9,90 TL.
* Yves Rocher'de ise guzel bir kampanya vardi bence. Zaten roll-on'larini denemek istiyordum. İkili set yapmislardi ve fiyati 14,90 civari bir seydi. Setin icinde sectiginiz bir roll-on ve sectiginiz bir dus jeli bulunuyordu. Bende bu setten iki tane aldim. Ozellikle pamuk cicegi kokusuna bayildiiiim !


Gecen hafta ise mini minnacik bir Gratis alisverisi yaptim. 
* Dream Matte pudrayi hic bulamiyordum, son bi tane bulunca aldim hemen, gerci pisman olmadim degil cunku bugun Watsonsta bir suru gordum hemde indirimli :(
* Diadermine'nin bu parabensiz, parfumsuz makyaj temizleme jelini aldim. Fiyati ortalama 10 liraydi.
* Lypsyl markasini hic bilmiyordum ama cok dikkatimi cekti kabi ve 7 TLye aldim bu lip balmi da.






Sevil Parfumeriden ise tek bir sey aldim. O daaaaaa; 


Eveet Travelo. Muhtesem bir icat. Parfumunuzun ustundeki kucuk basligi cikartip Traveloyu parfumun ustune koyup bastiriyorsunuz. Parfumunuz yavas yavas Travelonun icine doluyor. Hem kucuk hem kapakli. İnanilmaz pratik bir urun ben cok sevdim. Fiyati biraz fazla ama bence hakediyor. Ucuzunu alip cantasinda kirilan catlayan arkadaslarim var. Ne demisler ; ucuz mal alacak kadar zengin degilim ! :) Fiyati ; 30 TL.


Dedigim gibi bunlarim hepsini son iki ayda aldim. Hatta bu yaziyi yazali da baya olmustu ama yayinlayacak baska yazilar olunca 8 martta aldiklarimla da birlestirip beraber yayinlamaya karar verdim :) Simdiii gelelim bugun aldiklarima.



Oncelikle bol bol pamuk ve makyaj temizleme mendili stokladim. Uc paket Benri kare pamuk, uc paket disk pamuklardan aldim. Cala'nin makyaj temizleme mendillerinden aloe verali olanini almistim ve BAYİLDİM. Hem cok guzel kokuyolar hemde makyaji gayet guzel cikariyolar. E zaten 3,75 lik bi urun bide uzerinde %40 indirim olunca tutamadim kendimi 5 paket aldim :D İki paket aloe verali, bi paket gullu, bi paket kolajenli ve bi paket salatalikli aldim. Birde Cettua'nin maskelerinden aldim. Zaten maske delisiyim, denemedigim maskeleri alip alip denemeye bayiliyorum :) Biri Before Having Date digeri ise After Sun-Stress. Bu maskelerde normalde 8,75 fakat bunlarin uzerinden de %40 indirim yapildi.




* Loreal'in infaillible farlarindan almayi zaten istiyordum. Normalde bu farlarin tanesi 30 TL, Gratiste Loreal'de bir alana ikincisi %50 olunca iki tane denemek icin alayim dedim, zaten boyle indirimler olmasa hayatta almam fiyatlari bence cok yuksek. Aldigim renkler ; 021 Sahara Treasure ve 007 Unlimited Sky.
* Essence'in asansorlu long- lasting goz kalemlerinden daha once bir adet aldim ve bayildim. ( Hatta yukarida bahsetmistim.) Boyle olunca bende bulabildigim butun renkleri aldim valla :) Zaten fiyatlari cok ama cok uygun.  Bu kalemlerle ilgili ayrintili bir yazi yakinda yazacagim, orda renkleri tek tek tanitacagim. 
 * Essence'ten ve Gratisten son aldigim sey ise I love Punk isimli jumbo eyeliner kalemi aldim. Bunun indirimsiz fiyati ise 8, 55 TL. 

Daha sonra Watsons'a gittim ve yukarida gorduklerinizin devamini aldim. 
Genelde Rimmel London'dan yapmisim alisverisimi.bir alana ikincisi %50 indirimliydi. 
* Stay Matte pudrasini herkes cok ovuyordu, dayanamadim aldim. İndirimsiz fiyati ; 12,99 TL.
* Rimmel London Match Perfection fondoten ve kapaticisi zaten listemdeydi. Fondotenin fiyati ; 19,99 TL, kapatici ise 14,99 TL.
* Rimmel London'in bu yeni gelen likit rujlari cok konusuluyordu, isimleri Apocalips. Bir alana ikincisi yari fiyatina olunca 4 tane aldim, indirimsiz  fiyatlari 12,99 TL.
* Rimmel London'in yine yeni cikan bir urunu olan stick kapaticisini aldim. Fiyati ; 10,99 TL.
* Maybelline Dream Matte Mousse kopuk fondotenini zaten istiyordum, ayni sekilde bir alana ikincisi yari fiyatina kampayasi olunca birde bayila bayila kullandigim hatta nerdeyse bitecek olan Maybelline Dream Lumi Touch'i da yedekleyeyim dedim. İndirimsiz fiyatlari ise su sekilde; kopuk fondoten ; 34,99 TL, Dream Lumi kapatici ; 22,99 TL. 


Eveeet uzuun bir alisveris yazisinin daha sonuna geldik. Bu ara alisveris cilginligim ustumdeydi napayim, istedigim cogu seyi aldim, icim rahat  :))
Cok cok opuyorum hepinizi. 

Sevgiler
Aslis


10 yorum:

  1. Neler neler almışsın,hepsini güle güle kullan:)makyaj temizleme mendilleri bu kadar iyi demek,ben daha alıyım o zaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, valla ben cok memnunum ozellikle aloe verali olanindan :)

      Sil
  2. Asliiiiiii alix avien yesil oje tirnaklari acayip sarartiyo yazinin tamamini okumadann hemen yoruma kostum heeee..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay demee, pek bi hevesle almistim oysa ki onuuu :(

      Sil
  3. Aslımmmm naptınnn :D:D Güle güle kullann maşallah hepside ayrı ayrı güzel parçalarrr :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehraaaam tutamadim kendimiiii :D Saka bi yana valla 2 aydir bekliyo bu yazi, erteleye erteleye biriktikti tabii. Coook saol bebegim benim, daha guzelleri senin olsun :)

      Sil
  4. Merhaba güzel bir alışveriş olmuş indirimler diğer seneye göre kötü olmasına rağmen :( Sevil parfümeriden aldığın küçük parfüm şişesinin aynısı flormarın kendilerine ait standalarında satılıyordu yanılmıyorsam 17 lira yada daha azdı kapıda pembeydi :) Bi tane daha almak istersen eğer diye söyledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cogu kisi ayni fikirdeydi bu indirimler konusunda, gecen seneler gibi olmamasi kotu oldu. Onerin icin tesekkur ederim, en kisa zamanda bakicam :)

      Sil
  5. Hepsi de çok guzel gule gule kullan :)

    YanıtlaSil