4 Eylül 2013 Çarşamba

Nars Pudra Fondöten

Merhaba.
Farkettim ki hergün kullandığım ürünlerden birini blogda yazmamışım. O kadar sadık bi şekilde kullanıyorum ki neredeyse bitecek.



Nars ürünlerinin paketlerini her ne kadar çok beğensem ve şık bulsam da maalesef yapısı sebebiyle kirlenmeye çok müsait, kötü görüntü için hepinizden özür diliyorum.


Benim rengim Medium 3 Barcelona'ydı. Bence NC25 için en uygun renk.
Özellikle Benefit Hello Flawless'ı kullandığım zamanlarda bu pudra fondöteni kullandım. Bunun en büyük sebebi de o fondötenin kapatıcılığının çok az olmasıydı, bu pudra fondöten bana ekstra bir kapatıcılık sağladığı için çok hoşuma gitti.


Bunu geçen sene eylül ayında almıştım ve neredeyse hergün kullanımla tam bir senede bitirdim. Bu yüzden bereketliydi diyebilirim. Kocaman bir aynası olması tabi ki büyük bir artı. Aynı zamanda altında uygulama için birde sünger bulunuyor, bazen onunla da uyguladığım oldu.


Yapısı kadife gibi, yumuşacık. Sürdüğümde yüzümde cakey diye tabir edilen pudramsı ya da sahte durmamasını çok sevdim. Zaten pudra fondöten kavramına sıcak bakan birisi olarak bu ürünü de severek kullandım. 
Ben yurtdışından almıştım ama yanılmıyorsam şuan fiyatı 110 lira civarında. 

Bu ürünü kullandığım günün makyajını şurada bulabilirsiniz.




6 yorum:

  1. Yurt dışına gidip makyaj stoğu yapıp gelmek lazım burda kazıklandığımızı bile bile alışveriş yapmak çok zor geliyor :/

    YanıtlaSil
  2. ben de kullanmıştım bir kutu, çok kalıcı güzel bir ürün gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. Nars'ın her ürününde gözüm var sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende özellikle allıklarının hastasıyım :)

      Sil