2 Temmuz 2013 Salı

eczanemizde.com Alışverişi

Herkese koccaman bir merhaba.
Bugün geçtiğimiz günlerde eczanemizde.com sitesinden aldığım birkaç ürünü göstermek istedim sizlere. Bu aralar kozmetik alışverişlerine bir ara verdim, nerdeyse 3 aydır hiçbir şey almadım kozmetikle ilgili. Bu alışverişimde ihtiyaca yönelik bir alışveriş oldu diyebilirim. Neyse gelelim aldıklarıma. :)





Ben bir online alışveriş hastası olarak internette gezinip farklı sitelerden alışveriş yapmayı çok seviyorum, bu benim eczanemizde.com'dan ilk alışverişim oldu. Siteden asıl almak istediğim şey Bioderma'ydı. Bioderma Sensibio H2O'yu sanırım bilmeyeniniz yoktur. Bende bir şişe kullanıp çok memnun kalmıştım. Sitede ikili bir şekilde hemde indirimli görünce daha avantajlı olduğunu düşünüp alayım dedim. Şişelerden biri üstten pompalı ki ben buna çok sevindim. İlerde bittiğinde şişeyi atmayıp diğer normal kapaklı şişeden takviye yapmayı düşünüyorum. Ben bu ikiliyi indirimden 40 TL'ye aldım. 
İkinci olarak Clean & Clear Advantage Sivilcelere Karşı Hızlı Etkili SOS Jel'i aldım. Bu jel 4 saatte sivilceleri kurutmayı vaad ediyor size. Ayrıntılı yazısını yakında yazacağım. Bunu da 13 TL'ye aldım.
Son aldığım şey ise Sally Hansendan bir oje oldu. Bu rengi görünce karşı koyamadım ve onu da 3,38 TL'ye almış oldum.
Bunların yanında eczanemizde.com bana Vichy'den iki adet krem testerı ve bir adette krem sample'ı göndermişler.
Hem gönderdikleri hediyeler hemde hızlı kargo için eczanemizde.com'a çok teşekkür ederim. Bu benim onlardan ilk alışverişimdi ve çok memnun kaldım. Özellikle Biodermalar bitince tekrar onlardan almaya karar verdim, hele bide böyle güzel fiyatlara yakalarsanız sizde kaçırmayın bence. :)


Sevgiler
Aslış

4 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canım,bioderma h20'dan bende almayı düşünüyorum.sally hansen ojede çok uyguna gelmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim Biodermayı.

      Sil
  2. Güle güle kullan=) Biodermaların kuponları duruyor mu yoksa kesilmiş mi?

    YanıtlaSil