31 Ocak 2013 Perşembe

Essence - I ♥ Stage Far Bazi

Seveni de cok, sevmeyeni de. Ya cok begeniliyor ya da nefret ediliyor bu urunden, ortasi yok. Cok yazildi biliyorum ama bende kendi goruslerimi sizle paylasmak adina yazmadan duramadim. Essence bu sene ulkemize hizli bir giris yapti. Urunleri hem kaliteli hemde cok ucuz. Benim en sevdigim drugstore markasi Essence oldu bu sene dogruyu soylemek gerekirse. ( the Balm aslinda high-end bir markadir, her ne kadar ulkemizde Gratislerde satilsa da yurtdisinda Sephoralarda satildigi icin benin gozumde high-end bir markadir.) Elimde Urban Decay'in Primer Potion'i ve Too Faced'in Shadow Insurance'i olmasina ragmen elim nedense hep ama hep bu far bazina gidiyor. Makyaj cantamda surekli tasiyorum ve hergun ki makyajimi yaparken hep bu urunu kullaniyorum. Cok memnunum, cok seviyorum.






İcinde 4 ml urun var. Sadece goz kapaklarina uyguladiginiz icin kolay kolay bitecegini dusunmuyorum. Ben neredeyse 3 aydir her makyajimda kullaniyorum.


Aplikatoru de uygulama kolayligi sagliyor. Goz kapaklarima birer kere degdirip parmaklarimla yediriyorum. Farimin tum gun gozunde kalmasini sagliyor, renkleri belki diger bazlar gibi keskin bir bicimde belli etmiyor ama gunluk makyajda ban yetiyor. Himm en iyisi birde elimdeki bu uc far bazinin karsilastirmali yazisini yazayim en yakin zamanda. Hangisinin farin rengini en belirgin yaptigini gorebiliriz boylece :)


Urun tek renk. Fiyati da 8-9 TL'ydi diye hatirliyorum. Sevmeyeni de cok biliyorum ama benim ne yagli ne de kuru olan goz kapaklarimda cizgilere dolmadi ya da  yaglandirmadi. Sevip sevmemek kisiden kisiye degisiyor bu urunu o yuzden onersem mi onermesem mi kararsiz kaldim :) Elinizde eger hic far baziniz yoksa bence baslangic icin uygun bir urun.

Sevgiler
Aslis






6 yorum:

  1. Süper, benim de ne yağlı be kuru gözkapaklarım var ve bu far bazı sırasını bekliyor kullanmak için. Olumlu bir görüş almak beni mutlu etti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim hosunuza gider, gunluk kullanimda benim isimi goruyor gercekten yeterli oluyor yani :))

      Sil
  2. Elimdeki far bazları bitince denemeliyim ben de ;)
    www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu bazı bende aylardır kullanıyorum herrr makyajımda günlük,gece,düğün,özel davet ne varsa :) ama hala bir azalma göremedimm acaba bitmiyor mu bu :))

    http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Acaba bu ürün kapatıcı olarak kullanılabilir mi? Hafif bir kapatıcılık istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz tabii ki ama tek renk olduğu işinizi görmeyebilir. Bunun yerine daha farklı ürünlere yönelebilirsiniz.

      Sil