3 Ocak 2013 Perşembe

Çekiliş Sonucu

Bir kaç gündür bir türlü vakit bulamadım yazı yazmak için. Yılbaşı telaşı, okul, iş derken vakit nasıl geçti anlamadım. Daha yeni yılınızı bile kutlamaya fırsatım olmadı. Umarım 2013 herkese uğurlu gelir, tüm istekleriniz bir bir gerçekleşir, mutluluk, sağlık, huzur sizden hiç uzak olmaz :)



Neyse gelelim konumuza, biliyorsunuz çekilişim 1 Ocak itibariyle sona erdi ve bugün katılanları tek tek kontrol edip not aldım. Bir kaç kişi birden fazla katılmış onları sadece bir kez katılmış saydım. Aynı zamanda bazı arkadaşlarda paylaşımın linki yerine kendi adreslerinin linklerini vermişler maalesef onları da kabul edemedim. 
VE VE VE... Ekstra hakları da hesaba katınca toplam 262 katılım olmuş çekilişe. Böyle bir katılım hiç beklemiyordum öncelikle bunu söylemem gerek, hepinize çok ama çok teşekkür ederim.
Çekilişi dediğim gibi az önce random.org'dan yaptım ve kazananı belirledim. Bakalım kimmiş? 



Pembe Köpük Tasarım !
Kutlarım sen kazandın ! :)
Umarım begenirsin, 2013 sana uğurlu geldi gibi gözüküyor :) Bıraktığın mail adresinden şimdi sana ulaşıp adres bilgilerini isteyeceğim ve cumartesi günü kargoya vereceğim.

Katılan herkese tekrar tekrar çoook ama çoook teşekkür ederim. İyi ki varsınız ve iyi ki yanımdasınız. 
Hepinizi öpüyor ve muhteşem bir yıl geçirmenizi diliyorum.

Sevgiler 
Aslış





4 yorum:

  1. Gerçekten çok şaşırdım ve bir o kadar mutlu oldum :) Bende hep 2013 ün şanslı başlayacağına inanmak istedim ve bu bir işaretse 2013 hayırlı uğurlu geldi :)

    Mailini görünce çok mutlu oldum, hemen bilgilerimi yazıyorum :'))

    Pembe Köpük/Gözde

    YanıtlaSil
  2. reyhan sevim3 Ocak 2013 22:09

    kazanan arkadaşı tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Reyhan Hanım, o şanslı kişi benim :)

      Sil