29 Aralık 2012 Cumartesi

Tarte - The Big Thrill Color Collection

Eveet bugunku urunumuz su yazimda aldigimi soyledigim Tarte urunlerinden bir baska set : The Big Thrill Color Collection. Bu set de Tarte markasinin tatil sezonu icin cikardigi setlerden biriydi. Bu yazi bol fotograf icerir, benden soylemesi :)





Set bu sekilde bir paketlemeyle geliyor. Diger tatil setleri gibi bunun da hediye olacagi dusunulmus.


Arkasinda diger set gibi To ve From yaziyor, yani bu hediye kimden ve kime hediye veriliyor yazmaniz icin yerler var. Ayni zamanda setin icinde neler oldugu da paketin arkasinda yazanlardan.


Paketin yan tarafinda ise setteki urunlerin fotografi bulunuyor.


Son olarak paketin altinda urunlerin icinde bulunmayan zararli maddeler ( basta paraben olmak uzere) ve urunlerin icinde bulunan maddeler yaziyor. Bu urun de cruelty-free yani hayvanlar uzerinde test edilmemis.



Paketini actigimizda ise iki cekmeceli ve bir kapakli bir kutuyla karsilasiyoruz. Paketteki desen kutunun uzerinde de bulunuyor.


Kapagi kaldirdigimizda ust kisimda buyukce bir ayna ve alt kisimda 16 adet tam boy far goruyoruz. 
Yakindan bakmak gerekirse;


Farlarin ustunde hepsinin isminin yazili oldugu bir film var. Renkleri o kadar guzel kiiii :)


Birkacinin ciltte durusu su sekilde. 


İlk cekmecenin icinde soldan baslarsak; bir bronzer, bir aydinlatici ve iki adet allik bulunuyor.



Park Ave. Princess sanirim Tarte'in tek bronzeri. Bu sette de bir Angelic aydinlatici var. Allik olarak ise Thrilled ve Curious bulunuyor bu sette. 


Ciltte duruslari ise bu sekilde. Ben bu alliklara da bayildim. Mutlaka ama mutlaka Tarte'in alliklarindan en azindan bir tanesini deneyin! 


Vee geldik ikinci cekmeceye. Bu cekmecenin icinde de 3 adet tam boy dudak parlaticisi var.


Soldan baslayarak ; ilki elmali, ortadaki cilekli ve sagdaki kayisili. Bu glosslarin ozellikleri ise isimlerindeki meyvalarin vitaminleri iclerinde bulunuyormus. Zaten kokulari da birebir ayni. 




Glosslarin renkleri ise bu sekilde. İyi ki almisim dedigim bir set oldu bu da. Alma olanagi herkese siddetle tavsiye ediyorum tum Tarte urunlerini !


Sevgiler
Aslis




















4 yorum:

  1. harika bir makyaj setiymiş,herşeyi düşünmüşler çok beğendim,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet icinde hersey var. Cooook tesekkur ederim :)

      Sil
  2. tarte ürünleri ülkemizde yok, yurt dışından gelişlerdeki kargo ücretinin yüksekliği malum kozmetik yasağıda varken nasıl edinicez söylermisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten kozmetik yasagi sebebiyle yurtdisindan alisveris yapamiyoruz, keske Tarte ve onun gibi bir cok marka ulkemizde satilsa da bu sıkıntılara dusmesek. Ya yurtdisina cikarsak alabiliyoruz ya da yurtdisina cikan arkadaslarimizdan isteyerek sahip olabiliyoruz. Bunun disinda ben shoppingmagespell.blogspot.com dan bu urunleri siparis vererek aldim, belki ilginizi ceker. Yazida da belirttigim gibi alma olanagi olan herkese tavsiye ediyorum, herkes alsin demedim.

      Sil