26 Aralık 2012 Çarşamba

Tarte - Fantastic Foursome Amazonian Clay 12 Hours Blush Set

Sonunda İzmirde havalar biraz olsun duzeldi de bende yazisini yazmak istedigim urunlerin fotograflarini cekebildim. Su yazimda aldigimi soyledigim urunlerin yazilarini yazmaya baslayabildim sonunda. Bu kadar uzun surdugu icin uzgunum ama guzel fotograflar cekebilmek icin bekledigimden yazilar tahminimden de gece kaldi. Neyse efendim gelelim konumuza. Tarte benim denemeyi en cok istedigim markalardan biriydi. Aranizda duymayanlar olabilir, ulkemizde satilmayan bir high-end marka bu Tarte. Bende Shopping Mage sayesinde bu guzelliklere gectigimiz aylarda sahip oldum. İlk anlatacagim Tarte urunu tatil setlerinden biri olan dortlu allik seti. Dikkat dikkat bu yazi bol fotograf icerir :)





Tatil setlerinin hepsinin kabi cok ama cok şık. Hediye olacagi dusunulerek hazirlanmislar.



Setin arkasinda To ve From yaziyor. Yani bu hediye kimden ve kime hediye olarak veriliyor yazabiliyorsunuz. Ayni zamanda tum Tarte urunler cruelty-free yani hayvanlar uzerinde test edilmiyor. İceriginde basta paraben olmak uzere cogu zararli madde bulunmuyor. Ayni zamanda icinde olan urunler ve renkleri paketin arkasinda da yaziyor.



Setin icinde uc adet allik bir adette aydinlatici bulunuyor.


Ambalajlari cok ama cok guzel. Bu setteki alliklarin her biri normal Tarte alliklarin gramaj olarak tam tamina yarisi. Ben bunu hic sorun etmedim zaten kolay kolay bitiremezsiniz bu alliklari cunku pigmentasyonlari cok yogun. Birde iclerinde ayna yok.


İkili gruplar halinde tanitmaya baslayayim size urunleri. İlk olarak Fantastic ve Magic.


Fantastic tam bir barbie pembesi, Magic ise cok guzel bir seftali-coral. 


Ciltte duruslari ise bu sekilde. Soylemeden gecemiyecegim ama bu alliklar hic mi hic tozutmuyor. 


Diger grubumuzdaki renkler ise Angelic ve Stellar.


Ciltte duruslari ise su sekilde.


Setin icindeki aydinlatici Angelic. Ciltte durusu cok guzel ve cok dogal. Stellar ise setin icinde en cok korktugum allikti, rengi cok koyu gorunmustu gozume. Ama ciltte durusunu o kadar begendim ki hemen kullanmaya basladim.

Umarim begenmissinizdir fotograflari ve yaziyi, bu hafta diger Tarte urunlerinin yazilarini da yazacagim. 
Sizin en begendiginiz hangisi oldu?


Sevgiler
Aslis





















5 yorum:

  1. çok beğendim bloğunu tüm yazılarını okudum dün gece yorumların çok hoş çok faydalı bu allıklarda çok güzelmiş güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim :)

      Sil
  2. Magic gerçekten çok güzel bir renkmiş. Güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :) Magic bence de cok guzel, hic bu tonlarda bir alligim yoktu.

      Sil
  3. Bloğunuz çok güzel.Bugün tesadüfen buldum çok beğendim.Shopping Mage nin bloğuna nasıl oulaşabilirim?Bende ürünlerden almak isterdim

    YanıtlaSil