13 Aralık 2012 Perşembe

Superdrug Kuru Sampuan - Chocolate Brownie

Bugunde sizlere su siralar kullandigim bir kuru sampuandan bahsetmek istedim. Oncelikle ben kuru sampuan kullanmaya bu sene basladim, daha onceden haberim bile yoktu. Kullandikca gordum ki gercekten cok ise yarayan, pratik bir urun. Saclarinizi hergun yikamaniz saclarin yipranmasina sebep olur bu yuzden gun asiri yikama tavsiye edilir. Bende uzun suredir, yazin sicak ve bunaltici gunleri haric, gun asiri yikiyorum saclarimi. Ama saclarim yagli oldugu icin ertesi gun hemen yaglaniyor ve kotu gorunuyor. Bu urunu iki yikama arasinda kullaniyorum, onerilen de bu. Yani sacinizi hic yikamadan surekli kuru sampuan kullanamazsiniz. Ben bundan once denemek icin yine Watsonsta satilan ayni markanin yani Superdrugin mangolu olaninin kucuk boyunu kullanmis ve coook memnum kalmistim. Bitince hemen gidip yenisini almak istedim ve bu sefer cikolatali brownie olanini tercih ettim. Keske etmeseymisim. Hic ama hic memnun kalmadim bu urunden. 





Urunun goruntusu bu sekilde ve 150 mililitre. 


Tabi ben mangolusundan bu kadar memnun kalinca hic arkasini okumadan attim sepete bunu. Ama en onemli seyi okumayi atlamisim. Bu urun koyu renk saclilar icin uretilmis. Once evde okuyunca sasirdim ama bende koyu sacli oldugum icin bir sorun olmayacagini dusundum. Ama kullandiktan sonra resmen gozlerime inanamadim.


Gordugunuz gibi urunu sacima sıkıyorum sonra saclarima yedirmek icin parmaklarimla ovaliyorum. Fakat sonra ellerim ayni bu sekilde resmen kahverengi oluyor. Zaten farkettiyseniz spreyin agzi kahverengi olmus. Boyle renk verip tum ellerimi batirmasini gectim, urun hic bir ise yaramiyor. Hatta bunu kullandiktan sonra sanki daha yagli gorunuyor saclarim, bir turlu anlam veremedim. Ayni zamanda gun icinde sacimla oynadigimda da elim bu sekilde boyaniyor. İsin ozu ben bu kuru sampuani hiiic ama hiiiic sevmedim. Sadece bitirmek icin kullaniyorum bu urunu. Bitince mangolu olani tekrar alicam, bunu bir daha asla almam.

Sizin kullanip memnun kaldiginiz kuru sampuanlar neler? 


(Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urun kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )




Sevgiler
Aslis

7 yorum:

  1. ben de diğerini kullanmıştım sanırım bunu hiç denemedim iyi oldu yazdığın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasil boyle bi urun yaparlar hic anlam veremedim zaten. Bu bitince mangolusunu alip onunda yazisini yazicam.

      Sil
  2. Çok yağlı saçlarım yok ama seyahtlerde vs uygun olur diye düşünüyorum mangoluyu merak ettim bende şimdi bu arada ellerin ne kadar kötü olmuş sanki saç boyası gibi hemen yıkayınca çıkıyor mu bari elinden?:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz ugrastiriyor acikcasi. Evden cikmadan yikiyorum ama asil sorunu gun icinde saclarima dokundugumda tekrar boyaniyor ellerim.

      Sil
  3. Bende pembe olanını almıştım canım dolapta öyle duruyor. kokusu çok güzel ama ne yağını alma ne de hacim verme açısından pek bi işe yaradığını söyleyemem

    YanıtlaSil
  4. Gratisinkini kullanıyor idim ben de; Down Till Dusk;
    Çok da memnundum ama üretimden mi kaldırdılar nedir;acaba hala watsons ta bunlardan var mıdır; varsa koşarak gidip alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O markayi hic duymadim mallesef oldugunu sanmiyorum Watsonsta.

      Sil