6 Aralık 2012 Perşembe

Revlon - Lip Butters

Selam kizlar. Bugun sizlerle MAALESEF ulkemizde bulunmayan bir markadan yani Revlondan bahsedicem. Revlon markasi Amerika'da drugstore dedigimiz market markalarindan biri. Fiyatlari gercekten cok uygun olan bu markanin elimde sadece iki tane urunu var, onlarda su meshuuur lip butterlari. Sizlere yaptigim internetten alisverisinden su yazimda bahsetmistim ve nerden nasil aldigimi da aciklamistim.
Lip butter dedigimiz sey lip balmdan daha fazla nemlendiren dudak nemlendiricileri, ayni zamanda bir cok farkli renk secenegi de mevcut. Tabii bu urunlerden yogun ruj kivami ya da pigmentasyonu beklemek yanlis olur cunku amaclari renk verirken nemlendirmek.
Su anda elimde iki adet lip butter var. Ama umarim yakin zamanda bir kac tane daha alabilirim :)





Kaplari bazi kisilere gore cok ucuz gorunsede bence cok sevimliler. Bilmiyorum belki de ben o kadar cok sevdim ki bana kusursuz gorunuyorlar :))



 Bendeki renkleri 045 Cotton Candy ve 005 Sugar Frosting.


Renkleri ve yapilari inanilmaz guzel. O kadar yumusaklar ki neredeyse ilk defa surerken kiriyordum birini :) Bunlari surdugumde gun icinde dudaklarim hic ama hic kurumadi ki bu cok nadir olur, genelde ogleden sonra mutlaka bir nemlendirici surmem gerekir dudaklarima. 




Cotton Candy cok canli bir pembe. İcinde sim ve isilti olmadigi halde bu islak goruntusunu tum gun koruyor. 



Sugar Frosting ise cok tatli bir pembe hatta dudak rengine cok yakin.
 Ben bu lip butterlara bayildim. Renkleri, kokulari ve yapilari muhtesem. Keske Turkiyede de olsa :( Alabilme imkani olan herkese SİDDETLE oneririm.


( Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )


Sevgiler
Aslis





12 yorum:

  1. Gerçekten şahane renkler ah ah o Revlon burda yok ya o kadar üzülüyorum ki:( sen şanslılardan olmuşsun, iyi günlerde kullan sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiim :) Evet bende cok uzuluyorum. İnternetten boyle ruj falan alabilirim ama denemeden fondoten pudra almak istemiyorum :( Umarim en kisa zamanda gelir Turkiyeye.

      Sil
  2. daha koyu renkleri varsa alabilirim bunlar çok açık kalır bana.. keşke olsa dediğin gibi burda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk skalasi cok genis. Cok koyu renklerde var cok acik renklerde. Bence herkesin begendigi en az bir tane mutlaka vardir :)

      Sil
  3. ilk çıktığı günden beri en çok almak istediğim ürünlerden biri zaten Revlon'dan genelde herkes çok memnun,umarım buraya da gelir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende diger urunlerini denemeyi cok istiyorum, ozellikle fondotenini. Ahh ahh biri sesimizi duysa da Gratise ya da Watsonsa getirse su Revlonu :)

      Sil
  4. Bu ürünleri çok merak ediyorum. Dudak rengim koyu olduğu için, bu tonları değil; nar çiçeği kırmızı tonlarını tercih ederdim muhtemelen. Bunlara sahip olabildiğin için çok şanslısın bence... :)
    Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende koyunolanlardan korkuyorum biraz :) Cok tesekkur ederim, fakat gittigidiyorda 20liraya satiliyor. Yani o kadar da uzak degiller bize :)

      Sil
  5. Onden bı ahh!! diyim, aynen BendE sizin gibi dudakbakim ürünleri delisiyim :) sevdiğimden degil ama berbat derecede kuruyan/catlayan/kanayan dudaklara sahip olduğumdan, Nemlendirmeye mecburum yani, İcim gitti bunlara, şuara nemlendirici bile yetmiyor, ama ummadığım bir ürün cok iyi geldi hemde bakim urunu bile degil sephoranin lipglossu yumuşatıyor *-* Şaşkınım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde dudaklarim ayni sizin gibi, ozellikle kisin cok iyi bakmam gerekiyor yoksa hemen catlayip yara oluyor :( Blistex'in Med Plus'ini oneririm, mentollu bir lip balm ve cok iyi nemledirip tedavi ediyor.

      Sil
  6. Bende Revlon'un rujlarına hastayım bu lip butter'ların bende strawberry shortcake rengi var hatta blogumda da tanıtmışyım.
    Bu aralar aklım peach parfait, cotton candy ve sugar frosting rengine takıldı.
    Özellikle sugar frosting ve cotton candy arasında kaldım sanki sugar frosting dudaklarımda açık durur gibime geliyor ama bende çok beyazım bilmiyorum hangisi alsam.:)

    blogumada beklerim.:)

    morrmenekse.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Revlonun Turkiyeye gelmesini dort gozle bekliyorum resmen. Cotton Candy ve Sugar Frosting ise ikiside birbirinden guzel iki renk ama beyaz tenliyseniz bence Cotton Candy :) Hemen geliyorum blogunuza..

      Sil