23 Aralık 2012 Pazar

Mim #4 Uygun Fiyatli ve Guzel Makyaj Malzemeleri

Sanirim gectigimiz hafta mimlenmistim bu yazi icin fakat beni kimin mimledigini bir kenara yazmadigim icin ve ustunden zaman gectigi icin unuttum :D Sonradan hatirlarsam yazinin altina ekleyecegim, ya da beni mimleyen insan bu yaziyi okursa lutfeeeen alta yorum yazsin. Kendimi unuttugum icin cok ama cok kotu hissediyorum zaten, ozur dilerim.
Evet gelelim benim sizler icin sectigim uygun fiyatli ama kullanisli kozmetik urunlerine. Acikcasi elimde bu tanima uyan cok fazla urun olmadigi icin beni zorlayan bir mim oldu bu. Benim elimde olanlar bu kadar, umarim begenirsiniz.





  • Firca olarak Essence markasi bence uygun fiyatli fircalar icinde isini en guzel yapani. Bende sadece eyeliner fircasi var ama onu da severek kullaniyorum.
  • Jel eyeliner icin yine tercihim Essence oldu. Essence bu sene iyi ki geldi Turkiyeye.
  • Hem far hem far bazi olarak kullanilabilen Maybelline Color Tattoolar ise benim bu seneki favorilerim arasindaydi. İndirimlerde kesinlikle bakilmasi gereken urunlerin basinda geliyor.
  • Allik olarak ise Essenceten kopuk allik tercih ettim. Bence hem dogal duruyorlar hemde gun icinde parlama ya da yaglanmaya sebep olmuyorlar.
  • Cogu kisi gibi bende Maybelline The Falsies maskarayi bu listeye koyuyorum. Benim tercihim Volume Express oldu.
  • Fondoten yerine BB Krem koymak istedim bu listeye. Maybelline bence cok guzel bir is yapti bu BB kremi ureterek. Cok uygun fiyatli oldugunu soyleyemem ama bu da indirimlerde degerlendirilmesi gereken urunlerden.
  • Lip gloss koymazsam olmazdi tabi ki bu listeye. Hem yapisini hem de kokusunu begendigim bir urun bu parlaticilar. I Love strawberries and milkshakes benim tercihim olmustu siz zevkinize uygun baska bir aroma bulabilirsiniz.
  • Sectigim son urunler son derece uygun fiyatli olan Rival de Loop Young markasinin dudak kalemleri oldu. Renkleri cok guzel ve gayet kalicilar. Ben dudagimi cercevelemek yerine tum dudagima uygulayip ruj gibi kullanmayi tercih ediyorum.
Eveet benim uygun fiyatli ama kaliteli urunler listem bu sekildeydi. Cok fala secenek sunamadigim icin uzgunum ama sadece begendiklerimi secmeye ozen gostereigim icin bu sekilde kisa oldu. Umarim begenmissinizdir :)


Sevgiler 
Aslis




2 yorum:

  1. the balm shady lady de güzel helede indirimde şahane oluyor :) maybelline falsies maskarasını denememiştim roket volum kullanıyorum çok güzel bu bitsin senin önerini denicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shady Lady denemedim ama Meet Matte paleti hayatımın paleti oldu!

      Sil