19 Aralık 2012 Çarşamba

Garnier Skin Naturals - Aktif Saf & Temiz Exfo Firca Yuz Yikama Jeli

Herkese merhaba. Simdi sizlere anlatacagim urun bir yuz temizleme jeli. Bitirme projemde olan Neutrogena Pembe Greyfurt serisinin yuz yikama jelini kullaniyorum fakat ara sira da olsa elimde olan diger urunleri de kullanmayi seviyorum. Bu yuz yikama jelini yazin Watsonstan almistim ama elimde olan yuz yikama jelleri yuzunden kullanmaya baslayamamistim. Kullanmaya baslayali 2 hafta oluyor bu yuzden artik yazisini yazmaya karar verdim. Once urune bir bakalim isterseniz.





Urunun ustunde uygulayabilmek icin bir firca bulunuyor. Almak istememdeki en buyuk etken tabiki bu firca oldu. Plastik olduguna bakmayin firca cok yumusak. Hic bir sekilde yuzunuzu tahris etmiyor ya da cizmiyor. Fircanin ortasinda bir delik var boylece urunu alttan sıktıgınız zaman ortadaki delikten jel cikiyor ve siz yuzunuzu bu fircayla yikiyorsunuz. Kullanimi biraz zor ama acikcasi beni cokta zorlamiyor. İcinde salisilik asit oldugu icin sivilcelere ve siyah noktalara iyi geldigi soyleniyor. Ayni zamanda cildi olu hucrelerden ve cilt puruzlerinden arindirdigida vaad ettigi seylerin arasinda bulunuyor. 


İcinde 150 mililitre urun var. Ayni zamanda icinde cilt onarma ozelligine sahip dogal bitkilerin ozleri bulunmakta. Urun hakkindaki yorumlara gelirsek benim memnun kaldigim bir yuz temizleme jeli oldugunu soyleyebilirim. Suratima verdigi ferahlik cok hosuma gitti, ayni zamanda cok iyi temizlediginide dusunuyorum. Bu urunu kullanip pesinden tonikli bir pamukla yuzumu sildigimde hic bir makyaj kalintisi ya da kirin yuzumde kalmadigini gordum. Urunden memnun kaldim fakat birince tekrar alir miyim bilmiyorum cunku bu tip urunlerde yeni seyler denemek hosuma gidiyor. 


(Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)


Sevgiler
Aslis

20 yorum:

  1. şuan ben de bunu kullanıyorum 2.kullanışım. ben de inanılmaz memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sisesi biraz zorluk cikarmasa icindeki urun muhtesem.

      Sil
  2. Güzel bir ürün,aşırı yağlanmayı da azalalttığını gözlemledim.Fiyatı da 15 lira gibiydi.Memnunum ben de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok dogru bir yorum olmus. Bende de asiri yaglanmayi azaltti ve fiyatina gore performansi gayet iyi. İcinde birde 150 mililitre oldugunu dusunursek aldigima pisman olmadigim bir urun oldu.

      Sil
  3. Denemek lazım o zaman. Salisilik asitten bazıları kaçınsa da ben seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salisilik asit bazen beni de cok rahatsiz ediyor ama bunda cok yogun degil herhalde.

      Sil
  4. bunu yuze surdukten sonra hemen yıkayackmıyız yoksa yuzde kalacak mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köpürttükten sonra suyla durulamanız gerekiyor.

      Sil
  5. ya ben de aldım bu ürünü çok memnunum ama cildim tahriş oldu sanki kuru ve soyuluyo özellikle burun kenarlarım ve dudak kenarlarım..normal mi sizce bu ? devam etmeli miyim kullanmaya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçindeki salisilik asit normal ve kuru ciltlerde tahrişe sebep olabilir, böyle bir reaksiyonla karşılaştıysanız kullanmayı bırakmanızı öneririm.

      Sil
    2. benimmde cildim kurudur ama ben fırçasından dolayı aldım,ve memnunum ,ama kutunun içine biraz hint yağı akıttım ben. öyle kullanıyorum, o yüzden kuruluk yapmıyo bende,yoksa bende deyapardı.bence sende öyle yap.her hangi bi yağ koy içine.

      Sil
  6. aynı sorun bende de oldu,burun kenarları ve dudak kenarları cene kısmı soyuluyor,korktum bende,acaba kullanmaya devam etmeli miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi tahriş ettiyse ne olursa olsun kullanmayı bırakın.

      Sil
    2. içine biraz zeytin yağı ya da herhangi bi başka yağ akıt,öyle kullan,kuruluk kalmaz

      Sil
    3. Ama bu seferde tüylenme yapior

      Sil
    4. Incir çekirdeği yağı koyabilirsin tüylenme yapmaz.

      Sil
  7. Benim cildimde sivilce var bu ürünü kullanirsam daha fazla artarmi

    YanıtlaSil
  8. Urunu gunluk kullanabilirmiyim.

    YanıtlaSil
  9. Bu ürünü nerede bulabilirim

    YanıtlaSil