4 Aralık 2012 Salı

EOS Lip Balm

Eveeeet simdiki konumuz lip balmlarin efendisi, gonullerin birincisi EOS lip balmlar. EOS lip balmlar Turkiyede ne yazik ki satilmiyordu, fakat sanirim artik  Sensetools adli siteden online olarak bu guzelliklere sahip olabiliyorsunuz. Amerikada 4-5 dolara satilan bu lip balmlar sitede 22,75 liraya satiliyor. Tabii Amerikadaki kadar ucuz degil fakat cok isteyenler ya da merak edenler icin iyi bir alternatif olmus hele birde yurtdisi yasagi oldugunu dusunursek bu lip balmlari edinmek icin tek sansimiz bu ya da buna benzer bir kac internet sitesi. Ben bu seti gittigidyordan 49,90 a aldim. Tekinin nerdeyse 23 oldugunu dusunurseniz bence bu fiyat oldukca makul.
Neyse biz gelelim lip balmlara. Bir kere %100 dogal ve %95 organik olmasi piyasadaki cogu benzerinden bir adim oteye tasiyor EOSleri. Ayni zamanda petroletum ve paraben icermiyorlar! Peki icinde neler var derseniz; antioksidan, E ve C vitamini, shea yagi ve jojoba yagi gibi dogal urunler iceriyor. 
Bendeki limited edition olan Disney'in Alice in Wonderland seti, icinde 3 adet EOS var. 





Kusura bakmayin goruntu kalitesi cok kotu ama bu fotografi 3 hafta once urunler ilk elime gectiginde cekmistim, sonra kutusunu attim. Kutusuyla olan tek fotografi bu oldugu icin de bunu da gormenizi istedim.


Bu EOSler yumurta seklinde lip balmlar. Kirmizi olan karpuzlu, krem rengi olan vanilyali, mavi olanda yabanmersinli.


Kolay acilabilmesi icin yan tarafinda parmak girmesi icin bir bolum var aslinda, ama bunlar Disney'in ozel koleksiyonu oldugundan o parmak izinin ustune iki tane kulak koyup Mickey gibi yapmislar :) İnanilmaz sirinler.
Hepsinin altinda EOS yaziyor ama bunlara birde Disney cikartmasi yapistirmislar.



Hepsinin rengi sari, sadece benim elimdekiler degil piyasadaki diger tum EOSler bu renkte. Hepsinin ayni renkte olmasina bakmayin hepsinin kokusu birbirinden farkli ve birbirinden guzel. Ya ben hayatimda bu kadar guzel kokan baska hicbir lip balm gormedim, duymadim, koklamadim ! Resmen ask yasiyorum bunlarla, kullanmaya kiyamiyorum. 
MUHTESEMLER !


(Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.) 


Sevgiler
Aslis









5 yorum: