18 Aralık 2012 Salı

Down Under Natural's - Sivi Sac Kremi

Herkese merhabaaa. 
Bugun sizlere anlatacagim urun bir cok bloggerin kullandigi bir durulanmayan sivi sac kremi. Uzun yillar boyunca ikisi bir arada sampuanlar kullandigim icin ekstra bir sac kremi kullanmadim. Ama bu sivi sac kremleri resmen ilk gunden canim oldu benim. Hem kolay tarama sagliyorlar hemde guzel bir parlaklik katiyor saclara. Bu gune kadar Elseve ve Gliss'in sivi sac kremlerini kullandim. Hepsini esit seviyorum acikcasi. Down Under Natural'si da en az digerleri kadar sevdim. Gectigimiz aylarda Watsonsta bir kampayada sampuanini ve sivi sac kremini 10 TL'ye almistim. Sac kremini o kadar begendim ki bitince tekrar aldim. Yani suan ikinci sisemdeyim ve yarisina geldim bile. 





Bir sisenin icinde 200 mililitre urun var. Vaad ettikleri ise ; aninda onarici etki, kolay tarama, parlaklik ve yumusaklik ve sac kirilmasina karsi koruma. Bunlarin hepsini ne kadar yapiyor bilmiyorum ama duzenli kullanimda saclarim gercekten yumusacik oluyor. Kokusu cok enteresan, surup gibi kokuyor :) Yani kotu degil sadece ilk kullandigimda cok sasirmistim o kadar. Urunun benim acimdan tek eksisi spreyi tek bir noktaya urun puskurtuyor. Urunu sıktıgımda bir alana puskurtmuyor anlayacaginiz. Bunu daha once kullandigim sivi sac kremlerinde hic yasamamistim. Bunun disinda guzel bir urun. Ara sira almaya devam edicem ama tabi ki Gliss  ve Elseve  de kullanicam.


(Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)


Sevgiler
Aslis

6 yorum:

  1. Kokusunu ben de sevmiştim ama bir şişe kullanıp bıraktım. Çok artısını görmedim açıkçası ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ben boyle urunlerin iddaa ettikleri seyleri yaptigini pek dusunmuyorum. Acikcasi sacimi taramama yardimci olsun bide yumusatsin bana yetiyor.

      Sil
  2. Ya bende bunu denemek istedim ama saçı yağlandırır mı bilemedim sende böyle bir sorun oldu mu :) Bu güzel post için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaglandirma bende hic yapmadi. Zaten sac diplerime kullanmiyorum, sadece sacimin ortasindan itibaren sac uclarima kadar kulaniyorum. Tesekkur ederim guzel yorumun icin :)

      Sil