20 Aralık 2012 Perşembe

Bitenler Aralik 2012

Ve sonunda o gun geldi catti. Bugun blogumu acali tam bir ay oldu. Bu bir ay boyunca yanimda olan, yazilarimi okuyup yorum yapan herkese cok ama cok tesekkur ederim. Bir ayda bu kadar cok insanin beni okumaya baslayacagini tahmin bile edemezdim. Hepiniz iyi ki ama iyi ki varsiniz :) 
Bir ayi bitirince aklimda bir bitenler yazisi yazmak yoktu aslinda. Ama sonradan dusunup karar verdim ve her ayin 20sinde bitenler yazisi yazmaya karar verdim. Yani her ay donumumuzde bir bitenler yazisi sizlerle olacak :) Bu da ilk ayin bitenler yazisi. Hadi bakalim neler bitirmisim.





Bitirdiklerimin toplu fotografi bu sekilde. Maalesef ama maalesef renkli kozmetik adina hic bir sey bitmedi bu ay, ama azimliyim onumuzdeki ay bir seyler bitecek. 


Elidor Co-Creations -İsildayan Parlaklik- Sampuan 700 ml: Elidorun bu serisini seviyorum, denk geldikce aliyorum. Kokusu tam benlik seker gibi. Bir de bu serisinin pembe olanini kullanmayi seviyorum.
Morfose -Normal Saclar İcin- Durulanmayan Sac Sekillendirici 400 ml: Bunu resmen bir yildir kullaniyorum ve daha yeni bitti. Cok ama cok bereketli bir urunmus. Kuaforlerin cokca kullandigi mavi su diye bilinen, saclarda kolay tarama saglayan durulanmayan bir sac spreyi bu. Bulursam tekrar alabilecegim guzel bir urun.
Palmolive Aroma Therapy - Anti Stress - Dus Jeli 500ml: Bu ay hep boyle koca koca siseleri bitirdigim bir ay oldu :) Palmolive'in dus jellerini seviyorum, ara ara aliyorum. İcinde ylang ylang oz yagi ve iris ozu varmis. Kokusu guzel, temizlemesi iyi bir dus jeliydi.
Lux Pamuk 100 gram: Bu markanin pamuklari cok guzel ama butun pamuk kullanmak cok zor, bunu da sirf bitireyim diye kullandim. Bundan sonra hep ped pamuk alacagim. Lux'un de ped pamuklari var fakat cok pahali, 7-8 TL. Suan Benri kullaniyorum ve cok memnunum.
Aslanli Pamuk 50 gram: Yazin Fethiye'de cadir kurmaya gittigimde yanima hic pamuk almadigimi farkedip bakkal tarzi bir yerden aldigim pamuktu. Hayatimda gordugum en kotu pamuk. Resmen icinde sert birseyler vardi, yuzumu toniklerken yuzumu cizdi. Ondan sonra sadece oje cikarmada kullandim.
Parmex Aseton - Sumbul - 125 ml: En sevdigim aseton ve en sevdigim kokusu.
Life Aseton 110 ml: Bu da Fethiye'den aldigim bir asetondu. Pamuga doker dokmez buharlasiyordu sanki, hemen kuruyordu pamuk ve hic ama hic cikarmiyordu. Bitirmek icin kullandim diyebiliriz.
Colgate Total - Dis Macunu 100 ml: Colgate sevdigim bir dis macunu olmustur hep. Ama benim favori dis macunum Sensodyn. Ara ara farkli seyler kullansamda hep sonunda Sensodyne donuyorum.



Yukarda ise bu ay kullanip bitirdigim maskeler var. 

Almond Oil Fragrence Leave in Hair Mask : Bu Gratisten aldigim bir sac maskesiydi. Badem kokusu biraz agir geldi bana. Ama farkini hissettim, resmen saclarim iki gun boyunca yumusacik oldu. Ama etkisi sadece iki gun surdu.
Superdrug Arindirici Yuz Maskesi - Cilekli : Ben Watsonsin bu tek kullanimlik yuz maskelerine bayiliyorum. İcinden bir kisi icin cok fazla urun cikiyor bu yuzden bunlari annemle birlikte kullaniyoruz. Bir paketi iki kisinin yuzune cok rahat yetiyor. Bu peelingli olaniydi.
Superdrug Peel Off Yuz Maskesi - Nar ve Kizilcik : En ama en ama en sevdigim maskeler bu soyulan maskeler. Evde mutlaka bir iki tane hep bulunduruyorum. İndirimdeyken bol bol depoladigim bir urun.
Synergen Thermo Maske : Bu kendi kendine yuzde isinan maskeleri cok ama cok merak ediyordum. Rossmanda gorunce hemen almistim ama olmadi sevmedim. Yani sanirim ben duzgunce kullanamadim cunku maske isinmadi bir turlu. Bir daha almam.
L'action Monoi Ozlu Yuz Maskesi : Kokusu muhtesem. Zaten icinde hindistan cevizi yagi var nasil karsi koyabilirim ki :) Yuzumu gercekten yumusatti ve rahatlatti, tekrar alicam.
Botanical Choice - Oxygen Bubble Mask - Seftalili : İste bu maske benim uzun suredir kullandigim en iyi maske. Yuzunuze kati bir kivamda suruyorsunuz ve bekliyorsunuz. Bir sure sonra maske kopuk kopuk olmaya basliyor. Sanki tum yuzunuze tras kopugu sıkmıssınız gibi :) Kokusu ayni seftali gibi. Yani ne desem bos mutlaka deneyin en azindan farkli bir maske denemis olursunuz. Gratise gittigimde bol bol alicam bundan.

Eveeet. Benim bu ay bitirdiklerim bunlar oldu. Umarim onumuzdeki ay daha cok makyaj malzemesi agirlikli urunler bitirebilirim. 

Sevgiler
Aslis

4 yorum:

  1. birçok şey bitirmişsin ne güzel:)bu arada eğer yapmak istersen seni mimledim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. En kisa zamanda yazacagim :)

      Sil
  2. Cidden ne cok sey bitirmissin:)) benim suratim soyuluyor diye resmen bisi kullanamadim bile :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim daha fazla renkli kozmetik bitirebilirim bu ay :/ Aa neyin var neden soyuluyor?

      Sil