10 Aralık 2012 Pazartesi

Alix Avien- Eyeliner

Yazilar biraz aksadi biliyorum ama bu aralar inanilmaz yogundum. Bilmeyenler olabilir belki ben universite 3. sinifta okuyorum ayni zamanda İngilizce ozel ders veriyorum. Vizeler bitti donem odevleri basladi, ozel ders verdigim kisilerin sayisi artti derken bos kalan zamanlarimda sadece uykuya vakit bulabiliyorum :( Soz verdigim tum yazilari yavas yavas da olsa hazirlayacagim.
Neyse konumuza donecek olursaaak. Bugun sizlere bahsetmek istedigim bu eyelineri makyaj cekmecelerimin en ama en arkasinda unutulmus olarak bulali bir hafta oluyor. Bundan once Make Up For Ever'in Aqua Liner'ini kullaniyordum ve gayet memnundum. Ama bunu bulunca dedimki bunu alali olmus baya bari kurumadan biraz kullanayim ve son bir haftadir bu eyelineri kullaniyorum. Durustce soyluyorum ki bu kadar iyi oldugunu hic ama hic dusunmemistim :)





Bir eyeliner icin bence icinde oldukca fazla urun var, 7 mililitre. Make Up For Ever sadece 1.7 mililitre. Kivami cok hos, kurumaya yakin bile degil. Sanirim uzun bir sure idare edecek beni :)


Fircasi ince yani kece uclu olanlardan degil. Ben bu kadar ince bir fircayla sanirim hic eyeliner cekmemistim ve gorunce biraz gozumu korkuttu acikcasi. Ama kullanimi o kadar rahat ki cok rahat bir sekilde ince cizgiler elde etmek mumkun. İnternetten arastirdigimda fiyatinin 20 TL oldugunu ogrendim. Bence uygun fiyatli likit eyeliner arayanlar icin guzel bir tercih olabilir.


(Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)


Sevgiler 
Aslis


4 yorum:

  1. alix avien gayet güzel ürünler yapıyo ama bir meşhur olamadı ya flormar ondan çok satış yapıyo. bi kioks falan yapsa satışları artacak bende allıklarından herkes memnun

    not ettim eyeliner ı teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet nedense Flormarin yarattigi etkiyi yaratamadi ama bence kaliteli urunleri var. Hele indirimlerde bulundugunda alinmasi gereken markalardan biri. Bazi urunlerinin fiyati biraz fazla ama mesela pudrasi 35 lira civari yanlis bilmiyorsam.

      Sil
  2. Bende sizdekiyle aynı ambalaja sahip pırıltıli eyelineri var, gercekten sürümü cok rahat, alix avien neden İstenen düzeyde degil? bende anlamadım :( bilhassa ojelerinden cok memnunum içindeki minik demir topla çalkayinca gayet homojen oluyor, sürümü kokuları pırıltıları ojede favorim, ama bu markayla satış noktalarında özellikle aramadıktan sonra karsilasmiyorsunuz *-* ilginç tabi

    YanıtlaSil
  3. Evet tanitimi iyi yapilmayan bir makra oysa bence bazi urunleri gercekten guzel.

    YanıtlaSil