8 Aralık 2012 Cumartesi

Alisveris Zamani #6

Selam kizlaaar.
Sonunda size gecen ay yaptigim buyuk alisverisin yazisini yazmaya basladigimi soyleyebilirim. Shopping Mage'i biliyorsaniz gecen ay Amerikadan geldigini de biliyorsunuzdur. Hatta iki ay icinde iki kere siparis verme sansi elde ettik. Bu durumda bende kendimi tutamadim ve iki parca halinde birseyler aldim. Tabii ki Turkiye'de bulamadigim markalari aldim, ozellikle iki tanesine takmis durumdaydim ve cok istiyordum. Bu yazida onumuzdeki gunlerde yazisini okuyacaginiz urunlerin toplu fotograflarini gormeniz icin ve tabi ki gelecek yazilarimin agirlikla bunlarla ilgili olacagini soylemek icin yazmaya karar verdim. Biraz fazlaca sey var ama iki seferde yapildi bu alisveris onu da belirtmek istedim. 
Bakalim neler almisim Mage'den.....




Bunlari almasam icim hic ama hic rahat etmezdi. O kadar uzun zamandir istiyodum ki size anlatamam, denemeyi cok ama cok istedigim ilk marka buydu anlayacaginiz :) 2 set ve 4 tane tekli firca aldim Real Techniques'den.


İkinci taktigim marka Tarte oldu gordugunuz gibi :) Ulkemizde satilmadigi icin karalar bagliyordum, Mage'in gelecegini duyunca hemen basladim para biriktirmeye ve tatil setlerinden bir iki tane kaptim. Allaaaaam MUHTESEMLER ! Her biri icin ayri ayri yazilar hazirlayacagim hic supheniz olmasin :)

Ve son aldigim sey bir Urban Decay palet oldu. Aslinda bunu siparis etmemistim ama sanirim biri siparis edip almamisti, Mage'de boyle bi palet var istersen sen al deyince hic kacirmadim tabiki :) İnternetten swatchlarina bakmak bile yetti. Birde yaninda mini boy bir Primer Potion var ki daha once denememistim. O yuzden bu palet gercekten hosuma gitti, renkleri ayrintili yazimda gostericem. Ay o kadar konustum da hala paletin adini soylemedim :))) Urban Decay Vegan Palette. 

Benim yurtdisindan soylediklerim bunlardi kizlar. Keske imkanim olsaydi da daha fazla soyleyebilseydim. Tanrim ne kadar acgozluyum kozmetik konusunda :))
Ayrintili yazilari cok yakinda yazacagim, bugun bir on gosterim yazisi yazmak istedim sizlere. 


(Adi gecen markalarla ve sahislarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )


Sevgiler
Aslis

12 yorum:

  1. Ne diyebilirim ki hepsi mükemmel,güle güle kullan:)
    bu arada ilk çekilişimi yapıyorum katılmak istersen beklerim:)
    http://kozmetikturu.blogspot.com/2012/12/ylbas-cekilisim.html

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan. ne güzel şeyler almışsın :) Fırçalara bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler :) Bu fircalari cok denemek istiyordum haklarinda o kadar guzel sey duydum ki.

      Sil
  3. Şu yazıda, almak isteyipte kendimi tutmaya çalıştığım her şey mevcut. İçim gitti desem yeri o kadar söylüyorum. Kozmetik orucumu bozduğum an yapacağım alışverişin boyutunu düşünemiyorum bile =)) Hepsi birbirinden güzel. İyi günlerde kullan canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yakin zamanda bir bitirme projesi yapicam, gorundugu gibi biraz cilgina dondum ama burada bulamadigimiz icin pisman degilim aldiklarim icin :) umarim daha guzelleri senin olur canim cok tesekkur ediyorum :))

      Sil
  4. Real Techniques fırçalara bayılacaksın. >Sen seti tamamlamışsın zaten. Tarte'leri de merak ettim. iyi günlerde kullan hepsini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, goz fircasi setini almadim kor olan birde kabuki ve fondoten fircasini. Zaten yeterince fazlalar ama bir daha ne zaman boyle nir imkanim oldugunu bilmedigim icin aklimdakilerin hepsini soyledim :)) Tartelerin ayri ayri yazilari yakinda yazacagim, sadece guzel bir hava bekliyorum fotograflarini cekmek icin.

      Sil
  5. güle güle kullan hakikaten de süper alışveriş olmuş.. yorumları bekliyorum tabi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok ama cok tesekkur ederim :) Guzel bir havada hepsinin fotograflarini cekip yazilarini hazirlayacagim ayri ayri.

      Sil