3 Aralık 2012 Pazartesi

Alisveris Zamani #5

Ay gene mi alisveris of pof demeyin lutfen. Simdi anlatacagim alisverisi yaklasik 3 hafta once yapmistim. Oncelikle ben online shopping olayinin hastasiyim onu bi soyleyeyim :) İnternetten alisveris en cok zevk aldigim seylerden biri. Yurtdisi yasagi geldi geleli bende yurticinden guzel urunler satan siteleri arastirmaya basladim. Gittigidiyor sitesini bircogunuz bilirsiniz. Evet ben ordan kozmetik almaya bayiliyorum. Tabii oyle herkesten degil cunku bircogu sahte ya da kotu urun satiyor. Bir kere akil var mantik var adam MAC fircayi 20 liraya satiyor. Buna inanmak biraz naiflik gibi geliyor bana. Adam 90 liralik fircayi neden 20 liraya satsin aklindan zoru mu var :D Bunun disinda 2-3 tane guvendigim satici var onlardan gonul rahatligiyla urun alabiliyorum. Zaten bir urun almadan once saticinin profiline girip onceden yaptigi satislara bir bakin, eski musterileri onun icin neler soylemis bir ufacik arastirma kisiyi tanimaniza yeterli olacaktir. Ben bu yazinin altina bugune kadar hic sorun yasamadan alisveris yaptigim 3 saticinin gittigidiyor linkini verecegim, belki ilgilenen olur diye. Bu insanlar yurtdisindan getirdikleri urunleri sattiklari icin Turkiyede bulunmayan bir kac marka almistim. Off cok uzun bir giris oldu artik urunlere gecelim :)





Urunler ilk geldigi gun cekmistim bu fotografi. Ve eveeet artik benimde EOS'um var. Benim aldigim bu set Disney'in limited edition olan Alice in Wonderland seti. Yani bu uc EOS'i ayri ayri alamiyorsunuz saniyorum, bilmiyorum. Bu fotografi koydum cunku EOSlerin kutusunu atmistim ve kutudaki halini de gormeniz iistedim. Neyse simdi de yeni cektigim toplu fotografa bakalim.


Farkettiyseniz yukarida 13 adet dudak urunu var :D Evet biraz kendimi kaybetmisim. Physician Formula'nin bir adet alligini aldim. Yanlis hatirlamiyorsam bunu 49 liraya aldim. Benefit - Erase Paste'in kucuk boyunu aldim denemek icin. Benefit - Bella Bamba'nin deneme boyunu aldim. Dedigim EOS dudak nemlendiricilerinden aldim, bunlarin ayrintili yazisini yazacagim.6 adet lip balm aldim. Bunlardan 3 tanesi Hersheys markali 3 tanesi Jelly Belly. Wet n Wild marka buyuk bir lip balm, ki kendisine bayildim. Cooook ama coook merak ettigim Revlon lip butterlardan aldim. Bunlarin yazisini yakinda yazacagim icin cok fazla yorum yapmayacagim bu yazida. Bu urunleri aldigim dunyalar iyisi bir satici. Bana bir adet Wet n Wild lip balm bir adette NYC'den far gondermis hediye olarak.
Simdi tek tek bakalim fotograflara. Tekrar belirteyim burada sadece yazisini yazmayacagim urunleri anlatacagim. Anlatmadiklarimin yazisi yakinda gelecek demektir :)



Benefit - Bella Bamba Allik : Cook guzel bir pembe ben biraz The Balm'in Frat Boy'una benzettim ki o bende var. Buyuk boyunu sanirim sadece bu yuzden almam. Ama kucugunu kullanmak da cok zevkli.




Benefit - Erase Paste: Adini cok duydugum bir urundu. Kucuk boyunu alip once denemek istedim. İyi ki de oyle yapmisim. Yani urun cok guzel ve rengi gozaltim icin tam renk. Ama ayni isi yapan ve daha uygun fiyatli urunler mevcut oldugu icin bu bitince buyuk boyunu almam. 



Hershey's Lip Balm Set: Bu uclu lip balmi bir set halindeydi. Hershey's Amerikada cok meshur bir cikolata fabrikasi. Hatta cikolata temali bir eglence parklari bile var. Sol ve ortadaki cikolatali sag taraftaki ise bogurtlenli. Ehhh. Yani cok muhtesem degiller ama cikolatayi seviyosaniz bir kere denemenizi tavsiye ederim.



Jelly Belly Lip Balm Seti : Bak iste ben bunlari cok begendim. Sol taraftaki vanilyali, ortadaki pamuk sekerli ve sag taraftaki karisik meyveli. Tatlari, kokulari, nemlendirmeleri hepsi cok guzel. Hele pamuk sekerli su aralar favorim diyebilirim.




Wet n Wild Jumbo Juicy Lip Balm : Karpuza bayilan bir insan olarak bunu sevmemem beni sasirtirdi zaten :) Tadi ve kokusu o kadar guzel ki size anlatamam. Surekli dudaklarimi yalamama sebep oldugu icin gun icinde bol bol tazeleme ihtiyaci duyuyorum. Neyseki gordugunuz gibi icindeki urun baya fazla. Wet n Wild Amerika'da satilan bir marka oldugu icin kullandigim ilk urunu bu oldu. Gayet guzel, ben cok begendim.
Simdi gelelim saticinin bana yolladigi hediyelere :)




Wet n Wild Mega Mixers Lip Balm : Ben o kadar lip balm alinca heralde anladi benim dudak urunu manyagi oldugumu ve bana bu cok guzel lip balmi hediye olarak gonderdi. Nemlendirmesi cok iyi. Kokusu meyveli ve cok yogun degil o yuzden gunluk kullanim icin gayet uygun.




NYC Roll On Far : Diger hediyem ise NYC markasinin bu roll on baslikli fariydi. Rengi Sparkling Rose. Bence inanilmaz tatli bir renk. Parmagima swatchini yapayim derken kalp seklinde olmus suan farkettim :)

Eveeeet benim aldiklarim bunlardi. Bahsetmedigim urunlerin ayri ayri yazilarini yakin zamanda yazacagim. 
Ha unutmadan bunlari aldigim kisinin gittigidiyor profiline girmek icin Tik tik. F-u-n-d-a Hanim.
Yeni getirdigi urunleri hep takip ettigim, her alisverisimde mutlaka hediye yollayan cok ilgili ve dusunceli bir satici. Tik tik. Sinem Hanim. 
Son olarak Turkiye'de bulamadigimiz bir cok urunu satan, guvenilir bir satici. Tik tik. Tunamay.

Ben sadece bir fikir olsun diye bu isimleri ve linkleri vermek istedim, ben alisverislerimde hic sorun yasamadim ama siz yasarsaniz bilemem :)


(Adi gecen markalar ya da insanlarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)

Sevgiler
Aslis


























5 yorum:

  1. Çok iştah açan bir yazı olmuş, bayıldım! :)
    Hepsini iyi günlerde kullan. O pamukşekerliyi, rengi mavi olanı falan çok sevdim. Geri kalanların yazısını da bekliyorum merakla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Pamuk sekerli inanilmaz guzel. EOSlerin yazisi geliyor bu aksam :)

      Sil
  2. lip balmlara ben de bayılıyorum eosları kaça aldın acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben baya arastirma yaptim bunlari almadan gittigidiyorda, ayni seti 60-70 liraya satanlar vardi. Ben bunlari 49,90 a aldim.

      Sil
  3. sanırım bu bayanların 3üde artık satış yapmıyor veya ben bulamadım linklerine girdigimde 0 urun bulundu diyor

    YanıtlaSil