8 Eylül 2013 Pazar

Solait Matlaştırıcı Güneş Kremi

Merhaba.
Yaz bitti gitti bu saatten sonra güneş kremi yazısı yazmanın ne anlamı var demeyin, güneşin zararlı ışınları cildi en çok yazın etkilese de yılın diğer zamanlarında da önlem alıp kendimizi korumakta fayda var.




Watsonslarda satılan Solait markasının güneş kremlerini bir çoğunuzun severek kullandığını biliyorum o yüzden kısa bir özet geçeceğim sadece.
İki özelliği benim gönümü fethetmeye yetti. 
İlki tabi ki güneş koruma faktörü 50 içermesiydi. Güneş lekelerinden tutunda cilt kanserine kadar herşeye sebep olabilir güneşin zararlı ışınları ve direk temas ettiği yer yüzümüz olduğu her zaman yüksek güneş koruma faktörlü ürünler tercih etmeliyiz.
İkinci özelliği ise matlaştırdığını iddaa etmesiydi.
Makyaj altına baz olarak bile kullanabilirsiniz bence bu güneş kremini çünkü hem çok kolay emiliyor hemde bütün gün olmasa da matlaştırma konusunda fena iş çıkartmadığını söyleyebilirim.
Yapısı çok hafif, normalde güneş kremi sürdükten sonra yapış yapış olan cildim bu kremi kullandıktan sonra yapış yapış olmuyor. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildi 24 saat nemlendirdiğini söylüyor ve 24 saat olmasa da kullandığım nemlendiricimle neredeyse aynı oranda nemlendirme de sağlıyor.

Kısacası yaz kış farketmeden makyaj rutimine dahil ettiğim bir ürün oldu bu güneş kremi.


Sponsorlu etkinlik ürünüdür.Watsonsa teşekkürler.





3 yorum:

  1. Benim de cok sevdigim bir krem oldu. Ustelik 50spf iceren urun kullanmadigim halde bu urunu elimdem dusurmedim. ( 30ve uzeri spf cilde zarar verdigini doktorum soylemisti) Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok severek kullanıyorum bir süredir. Doktorun büyük ihtimalle doğru söylemistir, bende bir yerlerden buna benzeyen şeyler duymuştum. Çok teşekkürler. :)

      Sil
  2. En iyi güneş kremi tavsiyelerini görmek için tıklayın : en iyi güneş kremi

    YanıtlaSil