28 Şubat 2013 Perşembe

Cekilis Bitti - Kazananlar Belli !

Sonunda bir cekilisin daha sonuna geldik. Bildiginiz gibi bol hediyeli cekilisim dun sona erdi. Bugun tum katilimlari tek tek inceledim, tek tek hepsini numaralandirarak yazdim. Birden fazla katilanlari eledim, ayni zamanda paylasim linki yerine sadece kendi sayfalarinin linklerini verenleri de kabul etmedigimi soylemem gerek. Fazladan haklarla toplam katilim 318 oldu. Bu muhtesem sayi icin hepinize binlerce kez tesekkur ederiiim :) 
Simd gelelim birinci kazanana. Bildiginiz gibi ilk kazanan istedigi hediye grubunu secme hakki kazanacak. Ve ilk kazanaaaaaaan :





Tebrik ederiiiim Cangz :) Simdi sana mail atip hangi urun grubunu istedigini soracagim. 
Simdi de diger grubu kazanan sansli kisiyi belirleyelim. 


Ve diger hediye grubunun sahibi Ojelog oldu, tebrikleeer Ojelog :) Simdi sana da mail atip kazandiginu haber verecegim ama senin hangi hediye grubunu kazandigin Cangz'in seciminden sonra belli olacak. 


Katilan herkese tekrar tekrar tesekkur ederim. Baska cekilislerde gorusmek uzere :)

Sevgiler
Aslis













7 yorum:

  1. teşekkür ederim hediyelerin ikisi de güzel ama ben 1.paketi istiyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pekii, ilk hediye grubu senin oldu o zaman :) Bana adresini ve acil bir durumda ulasabilecegim bir telefonu mail atarsan pazartesi gunu kargonu teslim edebilirim kargonu.

      Sil
    2. Bilgilerimi gönderdim.

      Sil
  2. hiç çekiliş kazanmamıştım, çok sevindim:) bilgilerimi gönderdim, telefonumu eklemeyi unutmuşum,onu da ekledim. ilk benim seçme şansım olsaydı 2. paketi seçecektim, isabet oldu:) cangz, tebrikler bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok guzel o zaman cok sevindim seninde durumdan memnun olmana :) Kargolari verdigimde sizlere de haber verecegim. Umarim hersey hosuna gider :)

      Sil
    2. Bende seni tebrik ederim Ojelog beğendiğin setin şanslısı olmana sevindim.:)

      Sil