4 Ocak 2013 Cuma

Tarte - Lip Surgence Collecters Set

Elimdeki son Tarte urunun yazisini da bugun yaziyorum sizler icin. Shopping Mage'den aldigim son Tarte urunu ise bu set oldu. Her ne kadar lipstain olarak adlandirilsalarda ben daha once hic bu kadar nemlendirmesi yuksek lipstain kullanmadigim icin sasirdigimi soylemeliyim. Tum Tarte yazilarim gibi bu yazida da bol bol fotograf goreceksiniz :)





Bu sette Tarte'in diger tatil setleri gibi paketlenmis. Setin icinde 5 adet ruj var. Sekil olarak ayni Clinique'in Chubby Sticklerine benziyorlar.


Paketin arkasinda digerlerinde oldugu gibi To ve From yazilarini goruyoruz, yani kimden ve kime hediye olarak alindigini paketin arkasina yazabiliyorsunuz. Bu urun de diger Tarte urunleri gibi cruelty-free yani hayvanlar uzerinde test edilmiyor. Ve diger Tarte urunleri gibi paraben, sulfat vb. zararli maddeler icermiyor.




Dedigim gibi setin icinde 5 adet tam boy urun var. Tam ortada gordugunuz mat.


İclerinde toplam bu kadar urun var. Urun alttan asansorlu yani acmak icin kalemtrasa ihtiyaciniz yok, alttan cevirmeniz yetiyor. Renkleri iyice gorebilmeniz icin farkli isiklarda fotograflamaya calistim umarim basarili olmusumdur.


Ciltte duruslari bu sekilde. Swatchlari durus siralarina gore yaptim. En soldan baslayacak olursak isimleri ; Escape, Elite, Exposed, Sweet, Enchanted. Hepsi kullananilir renkler oldugu icin cok hosuma gitti bu set benim.  



Sevgiler
Aslis












6 yorum:

  1. Tanıttığın tüm Tarte ürünlerini çok sevdim, zararlı maddeler içermemesi de ayrıca bir avantaj. Keşke ülkemizde de satılsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim. Evet marka kesinlikle ovguyu hakediyor. En kisa zamanda Turkiyeye de gelmesini diliyorum.

      Sil
  2. çok ama çok beğendim :) güzel günlerde kullan :) bu arada bende mimin var canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederiiim. En kisa zamanda yapacagim canim saol :)

      Sil
  3. ayy bunlar çok güzelmiş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikalar, hala çok severek kullanıyorum. :)

      Sil