14 Ocak 2013 Pazartesi

Özür, Özet, Ödül

Evet sonunda yazi yazmaya vakit bulabildim. Elimdeki hazir yazilar bitince blogumu ve sizleri bosladigim icin cok uzuldum. Elimde urun tanitimi yazisi yazacagim bir cok urun birikti, birde vaktim olsa... Cok yogun bir sinav donemine girdim, onumde bu sekilde yogun ve stresli gececek bir on gun daha var sonrasinda (eger butunlemelere kalmazsam) kuslar gibi ozgur olacak ve tatil boyunca surekli yeni yazilar yazacagim. Valla. Soz. :)



Simdi yazinin ozur kismini bitirdigime gore ozet kismina gecebilirim. Ben universite 3. sinif ogrencisiyim ve final zamani geldi catti. Allam cook zor coook. Resmen sadece kabus gorur oldum artik, ya kalirsam korkusu oyle bir sardi ki sormayin gitsin. Yaz okulu denen seyden nefret ediyorum ve kalmak istemiyorum, umarim kalmam. Okul disinda birde bir etud merkezinde ingilizce ders veriyorum. İngilizce benim en sevdigim sey, yani sadece ingilizce degil yabanci diller hep ilgimi cekmislerdi. İngilizce konusmak, yazi yazmak hele de ogretmek beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam. Bolumum bile yuzde yuz ingilizce, yani kacamayinca sevmeyi ogreniyor insan :) Ama maalesef hem okulu hemde calismayi ayni anda yurutemedim, yapamadim. Cok agir geldi bana. En son ders verdigim toplam 36 kisi vardi, o kadar soyleyeyim. Bende ayrilmaya karar verdim, zaten para icin yapmiyordum ( parasi da cok ama cok azdi, mezun olmadan calismak isteyenleri kole sananlari kiniyorum) , sadece ogretmek o kadar mutlu ediyor ki beni tek sebep buydu. Neyse ozetle; isi biraktim, finallerim basladi, stres birikti.
Simdiiii yazinin son kismi olan odul kismina gelebiliriz. Bildiginiz gibi ilk hediye cekilisim 3 Ocakta sonlanmis kazanani aciklamistim. Kazanan Pembe Kopuk Tasarim olmustu. Kendisinin birde blogu var, suradan ona ulasabilirsiniz. Sevgili Gozde beni kirmayip urunleri eline ulasinca bana fotograflarini yolladi, bende bu uzuuun ve anlamsiz yazinin bari bir amaci olsun diyerek buraya eklemeye karar verdim :) 



Eveet, benden simdilik bu kadar. Umarım bir süre daha yazı girmememe kızmazsınız. Hepinizi çok çok öpüyor ve muhteşem bir hafta geçirmenizi diliyorum :)











10 yorum:

  1. Hoşgeldinn, umarım kalmazsın yaz okuluna :)

    YanıtlaSil
  2. Umarım bir çırpıda atlatıp kuşlar gibi özgür kalırsın canım..

    YanıtlaSil
  3. Umarım kalmazsın canım çok iyi bilirim o sıkıntıları.. Bende yüksek lisansı uzatmama derdindeyim şu sıralar.. En iyisi biz birbirimize dua edelim kimin duasının kabul olacağı belli olmaz :) Bide yeniden teşekkür ederim :) Severek kullanıyorum parlatıcımı da farımı da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de kolay gelsin diyeyim o zaman :) Asil bu kadar kibar oldugunuz icin ben tesekkur ederim, gule gule kullanin hepsini :)

      Sil
  4. bana kızmayın ama açık yüreklilikle dile getirmek istediğim bir şey var ki madem ürün tanıtımı yaptığınız makyaj bloğu açıyorsunuz günlerce post girmediğinizde benim gibi düşünen okuyucular soğuyor uzaklaşıyor benimde içimden gelmiyor bloğunuza girmek.O yüzden madem yoğun bir döneme girecektiniz hiç açmasaydınız diyelim ki eğitiminizi sorunsuz atlattınız diğer günlerde işim,evliliğim çocuğum vs ondan vakit bulamadım mi diyeceksiniz? burası günlük olsa neyse diyeceğim.Bloğu ilk açtığınız 10gün hevesle post girdiniz bizide heveslendirdiniz ondan sonra bekle ki gelsin günlerce uğramama.Niyetim asla sizi üzmek kırmak değil,ama blogger yazarı olmak sorumluluk ve devamlılk işidir.

    YanıtlaSil
  5. Haklisiniz. Size soyleyebilecegim hicbir bahanem yok. Elimden geldigince bolca yazi yazmaya calistim fakat benimde bir hayatim var tipki tum bloggerlar gibi. Bazen boyle yogun donemler olabiliyor hepimizin hayatinda. Ama dedigim gibi bunlari bahane bulmak icin soylemiyorum. 3 gun sonra bol bol yazi yazmaya devam edecegim, umarim hosunuza giderler.

    YanıtlaSil
  6. nezaketiniz ve anlayışınız için teşekkürler,tabiki bir yaşamınız var illa her gün girmenize gerek yok ama günlerce boşlamayın yeter.Sağlıcakla kalın

    YanıtlaSil
  7. Asıl ben tesekkur ederim bunu ictenlikle soylediginize inaniyorum, bundan sonra dikkat etmeye calisacagim :)

    YanıtlaSil