8 Ocak 2013 Salı

Mim #4 Blog Anasayfanizda Gormek İstediginiz ve Gormek İstemediginiz Seyler

Herkese merhaba. Bugun gecenlerde mimlendigim bir konu hakkinda goruslerimi belirtmek icin yaziyorum. Beni mimleyen pekbilmis'e cok tesekkur ediyor ve onun da mim yazisina bir goz atmanizi oneriyorum :)
Oncelikle mimim konusu blog anasayfanizda gormek istediginiz ve gormek istemediginiz seyler.
Ben bir makyaj - bakim blogu yazdigim icin nerdeyse takip ettigim tum bloglarda ayni konuda yazan bloglar oluyor once onu soylemek isterim. Baska insanlarin urunler hakkindaki fikirlerini duymak beni mutlu ediyor acikcasi, ayni zamanda bana cok ama cok yardimci oluyor. Artik bir magazaya gittigimde bu urun yagli ciltlere iyi gelmiyormus bunu almayayim ya da bu urun okuduguma gore tam benlikmis bir deneyeyim diyebiliyorum. Sonucta benimde buradaki amacim kendi kullandigim urunler hakkinda o urunle henuz tanismamis insanlari bilgilendirmek. Yani isin ozu ben makyaj ve bakimla ilgili her yaziyi cok severek okuyorum, bol bol alisveris postu, bol bol bitenler yazilari ve bol bol urun tanitimlari gormek istiyorum :)

Timelineda gormek istemedigim seylere gelirsek klasik ama onemli seyler benimkilerde. Tabi ki en basta kufur ya da argoyu sevmiyorum. Fotograf cekmek, urunlerin yazilarini yazmak tum bu surec emek gerektiriyor ve bu yuzden yazara karsi yapilan olumsuz ve yapici olmayan elestirileri de sevmiyorum. Her insanin hatasi olabilir ama bu yanlis sekillerle duzeltilmemeli bence, zaten yapici olan elestirilerin basimizin ustunde yeri var :) Bunun disinda bu ortamda siyaset ve politika tartismalari gormek istemiyorum zaten konumuzla hiiic mi hiic alakasi olmayan seyler bunlar. Son olarakta hep sponsorlu yazilar gormek istemiyorum. Yani tabi ki insanlar sizi okuyor ve fikirlerimize onem veriyorlarsa firmalarin bu duruma kayitsiz kalamayip urun gondermesi cok dogal birsey ama bunu cok sık yapmaya baslayinca yazar inandiriciligini yitiriyor benim gozumde. Hele birde her yollanan urunu ove ove bitiremiyorsa bu kisi ben nedense artik guvenemiyorum yazdiklarina. 

Sonucta genel olarak benim anasayfamda gormek istedigim ve istemedigim seyler bunlardi. Bende bu mimi ; Kozmetik Turu'na ve yapmak isteyen herkese yolluyorum.



Sevgiler
Aslis

2 yorum:

  1. eline sağlık canım :) beni kırmadığın için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asil beni dusunup mimledigin icin ben tesekkur ederim :)

      Sil