5 Ocak 2013 Cumartesi

Alisveris Zamani #8

Eveet evet yine alisveris yine alisveris. Ama yeni yilda kendime biseyler almayi cok seviyorum ne yapayim. Annemde bana biseyler almak istedigini soyleyince de kendimizi yollara vurduk. Oncelikle Yves Rocher'e gittik, ordan hem anneme hemde kendime hediyeler aldim. 





Annemde benim gibi vanilyali olan herseye bayildigi icin vanilyali bir set aldim ona. İcinde 100ml parfumu, 400 ml dus jeli, 400 ml vucut losyonu ve 100 gramlik bir sabun bulunuyor. Ayni zamanda bir lira fazladan verip vucut losyonu icin plastik pompa aldim.
Sonra dayanamadim ve kendime de en ufak setlerden birini aldim. Kutulari cok tatliydi dayanamadim ve bende hindistancevizli olan ufak seti aldim kendime :)


20 ml parfum, 50 ml dus jeli, 50 ml vucut losyonu, lip butter ve banyo kopugu bulunuyor bu sette. Kokulari cok hos, ayni zamanda kutusuna bayildim hemen icine dudak urunlerimi yerlestirip masamin ustune koydum.
Daha sonra kisa bir Watsons turu yaptik. Bir kac sey vardi aklimda onlari aldim sadece.


Tekli yuz maskelerim azalmisti bende Watsonsa gitmisken daha once denemedigim iki tane maske aldim, biri cikolatali biri mangolu. Rimmel Londonin yeni ojelerini cok merak ediyordum onlardan da uc tane aldim, hepsi birbirinden guzel bayildim. Rimmel Londonin Kate Moss serisinden 04 numarali ruju aldim. Normalde hic cesaret edip alacagim bir renk degildi ama İstanbuldayken arkadasimda gorup deneyip resmen bayildim. Tabii diger rujlar gibi bol bol surmuyorum, bir iki dokundurup parmagimla dudagimi yayiyorum. Ozellikle gece makyajinda cok hos duruyor. Son olarakta Burt's Bees balli dudak nemlendiricisini aldim, simdilik pek kullanmadim ama umarim guzeldir cunku 12 lira gibi bir fiyata satiliyor Watsonsta.
Eveeeet ve alisverisin benim icin en heyecanli kismi geliyor simdi :) 


Tabi ki MAC'e girmeden duramazdim. İste bunlar benim yeni yil cicilerim. Hepsi uzun zamandir aklimdaydi aslinda o yuzden cok hizli bir alisveris oldu diyebilirim. Girdim, aldim, ciktim.  :) 


Oncelikle sunu soylemeliyim ki Russian Red'i aklima sokan guzel insan ve guzel yazisi tam surada. Bu yaziyi okuyup gorselleri gorunce kararimi neredeyse vermis bir sekilde magazaya gittim. Russian Red'i almak istiyorum ama cesaret edemiyorum deyince ordaki make up artist  bir sey soyledi ' Tek bir kirmizi rujunuz olmali makyaj cantanizda, olmusken de Russian Red olsun bence ' deyince dayanamadim ve aldim. Birde yazisinda Basak'in soyledigi ve onerdigi gibi Cherry dudak kalemiyle birlikte aldim. 


Sol taraftaki Russian Red, sag taraftaki ise Rebel. Bu ara morlara murdumlere ne kadar taktigimi gorebilirsiniz :) Bu ruju da ilk defa Youtube'da İngiliz bir guru olan BeautyCrush'da gorup begenmistim. En sonunda dayanamadim ve aldim.


Cherry'i dedigim gibi Russian Red'in altina surmek icin aldim. Rengi tamda alt kisimda gordugunuz gibi, Russian Red'le ayni kirmizi. Diger dudak kaleminin adi ise More To Love. Bu da cok guzel pembe, bunu da make up artist Rebel'in altina uyguladi ve cok guzel oldu.



Ve son olarakta herkesin bildigi bir urun olan MSF'lerden Lightscapade'i aldim. Bildiginiz gibi MAC'in en meshur aydinlaticisi olan Lightscapade artik devamli bir urun ama ben bir turlu bulamiyordum ne zaman gitsem hep bitmis oluyordu, neyse ki bu sefer yetistim ve aldim. Henuz bu urunleri kullanmaya baslamadim, kullandiktan sonra hepsinin tek tek yazisini yazacagim. 
Eveeet benim yeni yil cicilerim bunlardi. Umarim bu yeni yilla beraber hepinizin birbirinden guzel cicileri olur :)


Sevgiler
Aslis









12 yorum:

  1. Cok guzel seyler almissin. Rebel'e bayildim! :)
    Su alisveris yazilarinin arasina birkac uygulama yazisi ekle de gozlerimiz senlensin. :)
    Iyi gunlerde kullan hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiim :) Ya aslinda koyacaktim resim falan ama inanir misiniz henuz surmeye kiyamadim hicbirini :))

      Sil
  2. hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. amanın 04 noyu ben de almıştım, evde sürdüğüm gibi geri verdim gidip. aşırı koyu ve zor bir renk bence, yakışana yakışıyor ama ben aşırı sarı alt tonlu olduğum için korkunç sırıttı. umarım senin hoşuna gider çünkü bu tarz koyu morları kışın çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bende aynen hic cesaret edemezdim almaya, sonra İstanbulda bi arkadasimda gordum asiri begendim denedim ve hosuma gitti resmen :) Cok degil az az surup parmakla dagitinca kullanilabilir oluyor

      Sil
  4. Güle güle kullan bayıldım özellikle Mac rujlarına;) bu arada video çekmelisin bence alşverişlerin favorilerin vs hakkında sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiim bende cok begenerek aldim onlari :) Ya video icinde daha zamanim var diye dusunuyorum acikcasi ama boyle dusundugun icin cok cok cok tesekkur ederim :))

      Sil
  5. Vanilyali setin fiyati nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fisi attigim icin tam fiyati hatirlayamiyorum ama sanirim 79 TLydi.

      Sil