31 Aralık 2013 Salı

2013 FAVORİLERİ

2013'ün son günü ve son yazısı tabi ki favoriler yazısı olacak. Bu sene beni benden alan, elimden düşüremediğim ürünler neymiş bir bakalım.




1.Maybelline Dream Matte Mousse: Bu fondöten benim tüm yağlı-karma ciltlere önerebileceğim yegane ürün oldu bu sene. O kadar çok kullandım ki yakında bitecek. Ayrıntılı yazısını okumak için tıklayın.

2.Physicians Formula Happy Booster - Natural:
 Ayrınıtılı yazısını şurada yazmıştım, o yazıya giderseniz ilk aldığımdaki o muhteşem görüntüsünü görebilirsiniz. Kesinlikle bu senenin favorisidir. Bir allık neredeyse her makyajla mı uyum sağlar? Kırıldıktan sonra bile atmadım presleyip kullanmaya devam ettim! Kırık allık preslemekle ilgili yazı için tıklayın. 

3. Maybelline Color Tattoos - 35.On and On Bronze:
Hepimizin severek kullandığı bu renk bu sene benimde favorim oldu. Gerek tek başına sürüp çıktım, gerekse baz olarak kullandım. Dibini görmeye çok yakınım ama biterse tekrar alırım. Ayrıntılı yazısı için tıklayın.


4. Rimmel London Apocalips - 201 Solstice: Renk vermesi harika bu serinin. Kalıcılıkları ruj kadar olmasa da güzel. Yakında detaylı yazısını yazacağım.

5. Revlon Lip Butter - Cotton Candy: Bütün yaz kullandım bunu da ve neredeyse bitecek. Dudakları yumuşacık yapıyor ve rengi de harika. Ayrıntılı yazısı için tıklayın.

6. MAC - Velvet Teddy: Bu ruj kesinlikle benim hayatımın nude rujudur! Buğday tenli olduğum için benim nude anlayışım biraz kahvelik içeren dudak rengine yakın tonlar. Birde üstüne bonus olarak bu rujun mat olması onu benim gönlümün efendisi yapıyor! Çok yakında yazısı gelecek.


İki tane favori dudak ürünümün henüz yazıları olmadığı için renklerini sizler için fotoğrafladım.



7. the Balm - Meet Matt(e): Ben bu palete vuruldum bu sene. Geçen hafta yazdığım ayrıntılı yazısında neden olduğunu anlattım ve tek tek tüm renkleri fotoğrafladım o yüzden çok yazmayacağım ama gerçekten çok kullanışlı renklerden oluşan harika bir palet. O yazıyı okumak için şuraya tıklayın.



Dilerim ki herkesin yeni yıl dilekleri gerçekleşsin. 
♥ ♥ ♥ ♥

8 yorum:

  1. Seninde yeni yıl dileklerin gerçek olsun :)
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. velvet teddy wishlistimde :) mutlu yıllar sana da :)

    YanıtlaSil
  3. Musmutlu bir yıl dilerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Mutlu yıllarrrrrrrr canım nice güzel seneler :-*
    muahh !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım benim, iyi yıllar sana da :)

      Sil