4 Şubat 2013 Pazartesi

Garnier - 2si 1 Arada Roll-On Kapatici

Selam kizlaar. Bugun size tanitacagim urun sanirim cogu kisinin alip severek kullandigi bir urun. Garnier'in son zamanlarda yaptigi en guzel urun bence kapaticilari oldu. Kafeinli goz alti kapaticisina sahip degilim ama o da cok ovuluyor, en yakin zamanda alip denemek istiyorum. Ben bu kapaticiyi yazin basinda aldim, neredeyse her gun kullaniyorum ama henuz bitmeye yaklastigini bile sanmiyorum. Coook bereketli bir urunmus bu onu anladim.





Bu bir sivilce - kizariklik kapatici. 2 si 1 arada denmesinin nedeni ise hem sivilcelerinizi kapatmasi hemde kurutmasi. Acikcasi ben onceleri pek inanmadim ama kullandikca gordum ki gercekten az da olsa bir kurutma sagliyor. 


İcinde 15 ml urun var fakat dedigim gibi 5-6 aydir hergun kullanmama ragmen hala bitmedi, bitmeye yaklastigini bile dusunmuyorum.


Urunun ustundeki beyaz kapagi actiginizda gri bir bilye goruyoruz, bu baslik bence uygulamayi cok kolaylastiriyor. Ben yuzumdeki kizarik ya da sivilerin ustune surup parmaklarimla dagitiyorum. Bu uygulama en fazla 30 saniye surdugu icinde cok ama cok pratik ve kullanisli oldugunu soyleyebilirim.


Sanirim iki rengi bulunuyor bu kapaticinin ; acik ve orta. Ben yazin orta rengini almistim, hala da onu kullaniyorum. Tabii rengim biraz acildi ama yuzumde yinede siritmiyor. 


Bilegimde urunun dagitilmis hali bulunuyor. Gordugunuz gibi cok cok yogun bir kapatma ozelligi yok, orta bir kapaticilik isteyenler tercih etmeli. Ben gunluk makyajimda yuzumde neredeyse hicbir agirlik hissetmemeyi sevdigim icin bu urunu kullanmayi cok seviyorum. Yapisi cok hafif, sanirim su bazli bir urun. 

Fiyati ben alirken sanirim 13-14 TL arasindaydi suan ne kadar olmustur bilemiyorum ama sunu soyleyebilirim ki bence sonuna kadar hakediyor. 

Sevgiler
Aslis








6 yorum:

  1. Bende çok severek kullsnıyorum bu ürünü;)

    YanıtlaSil
  2. Cevaplamak istersen mimlendin benim tarafımdan :)

    YanıtlaSil
  3. Kışkırtmayalım lütfen... :)) bunun yeşili yani gözaltı şişlikleri için olanı aldım bende, gerçekten çok güzel, sıra bunda diyordum ama kıyın kıyın kaçıyordum, elde bir sürü kapatıcı var, aklımın en baş köşesindede rosmanın alterra ruj şeklinde olan kapatıcısıda var(denedim çok güzel tam istediğim gibi) bide bu garnier eklendi...

    sadece gözaltına sürmek için alalım bakalım bunuda, garnier iyi yolda, zaten oldum olası severdim bu markayı...taa çok eskiden nefis kokulu "ambre soler" güneş yağlarını getirmişlerdi Türkiyeye, o gün bu gündür severim.

    okumasaydım şu postu :)) ve evet küçük gibi görünsede çok bereketli ürünler

    YanıtlaSil
  4. Tırnakların çok güzel görünüyor.Blogunu daha yeni keşfettim.Sadece ürünleri tatnıtıyorsun anladdığım kadarıyla keşke renklendirmek adına arada yaptığın makyajları ve tekniklerinide paylaşsan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Henuz o kadar guvenmiyorum sanirim kendime, ama aklimda bir gun paylasacagim mutlaka :)

      Sil