13 Aralık 2013 Cuma

MAC Kaş Kalemi - Spiked

Günaydın! 
Bugün uzun zaman önce yazdığım MAC Makyaj Kursu ve Alışveriş yazısında aldığımı söylediğim kaş kalemini anlatacağım sizlere.

Ufacık bir kaleme 48 lira verilir mi hala emin değilim ama benim kaşlarımı doldurmaya başlamama vesile olan bu kalemi çok severek kullandığımı söyleyebilirim.



Bendeki renk Spiked ve bence benim kaşlarım için en uygun renklerden biri bu. Kalemin içindeki ürün çok az bu yüzden tekrar alır mıyım emin değilim.
Aynı zamanda asansörlü olan bir kalem ve ihtiyacınız kadar açmanızda fayda var yoksa geri sokamıyorsunuz.


Ben artık kaşlarımı doldurmayı günlük hayatımda yapıyorum fakat kaşlarıma uygun taupe (boz) renkli mat farlarda işimi yeterince görüyor bu yüzden sevdiğim fakat tekrar alıp almayacağıma emin olamadığım bir ürün bu.

4 yorum:

  1. ben amway in kaş kalemini kullanıyorum birkaç senedir ve çok memnunum. biraz pahalı o da ama uzun süre kullanılıyor. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş kalemleri büyük kolaylıkmış gerçekten, ona da bakacağım teşekkürler.

      Sil
  2. ben uzun yıllardır mac kaş kalemlerini kullanıyorum. çok memnunum. birçoğunu denedim. hiçbir kalem bu kadar başarılı olamadı. ben de lingering ve brunette renkleri var. özellikle lingering oldukça doğal mükemmel bir renk.

    http://secilll.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten başarılı ve uygulaması kolay olan bi ürün. Genelde sarışın-kumral olanlar lingeringten çok memnun.

      Sil