27 Ekim 2013 Pazar

KOCAMAN BİR ALIŞVERİŞ // DOĞUM GÜNÜM & BAYRAM İNDİRİMLERİ

BU BLOGTA İLK DEFA BU KADAR BÜYÜK BİR ALIŞVERİŞİ YAZISI OKUYACAKSINIZ, HAZIR OLUN.
Öncelikle herkese yeniden merhaba. Umarım bayram tatiliniz güzel geçmiştir. Bildiğiniz gibi 27 eylül benim doğum günümdü, ailem sağolsun beni o kadar mutlu ettiler ki tarif etmeme imkan yok. Bayram sırasında yapılan güzel indirimler sayesinde de ufak tefek ihtiyaç alışverişi yaptım ve bu yazıdaki ürünleri aldım.
Biliyorum burda çok fazla şey var, uzun süre alışveriş falan yok! (Birde bitenlerimde görüceksiniz ki çok sayıda makyaj ve cilt bakım ürünü bitirdim, bitenlerin yerine yenisi alındı çoğunlukla diyebilirim.) 
Alışverişi MAC, Sephora, Yves Rocher, Gratis ve internetten yaptım.
Şimdi başlıyoruz, hazır mısınız?

Refil farların tanesi 37 lira. Boş single palet 40 lira ve içine konan 15li far insertü 20 liraydı. Prep & Prime makyaj bazı 92 liraydı.




Uzun zamandır bir MAC farları listesi yapıyordum. Canım annemde bunu biliyordu ve bana doğum günümde yeterli bütçeyi verip bu güzellikleri almamı sağladı. O kadar mutlu oldum ki, bu bence gelmiş geçmiş en güzel ve en düşünceli doğum günü hediyesi. Aldıklarım bir adet single palet, 15'li far insertü, 15 adet refil far ve kızarıkları kapatan makyaj bazı. Kullandığım Too Faced Primed & Poreless baz sonunda bitti bende yerine bunu aldım, daha önce MAC'te makyaj yaptırdığımda bunu kullanmışlardı ve ben listeme yazmıştım.

Daha sonra bildiğiniz gibi Sephorada eskiyi getir yeni ürünü %30 indirimle al kampanyası vardı.


Bu kampanyadan da çok çok metini duyduğum iki adet fırça ile bir adet jumbo göz kalemi aldım. 

Doğum ayım süresince Yves Rocherden 4 al 2 öde kampanyasından yararlanabiliyordum. Birde duş jeli ya da roll-on hediyeleri vardı, ben Bio roll-on'u tercih ettim çünkü zaten roll-on'um bitmişti. Göz kremim bittiği için yeni bir göz kremi aldım. Watsons kil maskesini de sonunda bitirdim ve sürekli kullanmak için Yves Rocher'den Pure System serisinin maskesini aldım. Göz makyaj temizleyicim bitmek üzere ve bu makyaj temizleyicisinin çok övdüler diye denemek istedim. Birde ciltteki yağı düzenleyici soyulan maskeyi aldım. Bu alışverişimde soyulan maskeye 29.90 tl, yatıştırıcı göz kremine ise 36.90 tl verdim, geri kalanlar bedavaya gelmiş oldu. ( Normalde roll-on 10 tl, Pure System maske 22.90 tl, göz makyaj temizleyicisi 24.90 tl)



Kendime doğum günü hediyesi almayı tabi ki ihmal etmedim sanki diğerleri yetmiyormuş gibi ve gittigidiyorda uzun süredir sepetimde olan dört ürünü alıverdim. Lime Crime mat glossunu yanılmıyorsam 69 tlye aldım, Lime Crime oje 29 tl, çooook uzun süredir istediğim Kat Von D allık 129 lira civarındaydı ve zamanında almak isteyip alamadığım Sephora metallic taupe far 30 lira civarındaydı. 

Son olarakta bayram nedeniyle bir Gratise uğradım ve şu bir kaç ürün zorla sepetime girdi.


Son bi kaç indirimde almak isteyipte kalmayan ürünleri görünce bu sefer kaçırmadım. The balm instain allık 13.5 lira, L'oreal Glam Shine 912 Sin For Peach 15 lira, Maybelline Color Tattoo Pink Gold 8 liraya gelmiş oldu. ( Hepsi %50 indirimli fiyatları.)


Bu üçü tamamen ihtiyaçtan alındı. Nemlendiricim ve toniğim bitmişti bende yerlerine bunları aldım. Birde L'oreal'in makyaj temizleme yağını çok merak ediyordum, belki göz makyajı temizlemede iyi olur diye düşündüm. Bunların hepsi de %50 indirimdeydi.


Ve son olarak ıvır zıvır kategorisinden de bunları almış bulundum. Palmolive'in yeni çıkarttığı köpük sabunları indirimle 5 liraya gelince yaseminlisini aldım, Solingenden makas 10 lira civarındaydı, mucize makyaj temizleyici havlu ise 7 liraydı.


Bunu da babam duty freed görünce almış. Juicy Couture Peace & Love isimli parfümün küçük boyu, kokusu çok hoşuma gitti.

Ohh sonunda yazdım rahatladım. 
Yavaş yavaş burda gördüğünüz tüm ürünlerin yazısı gelecek. MAC farları ise şöyle iki üç ay kullandıktan sonra her biri için inceleme yazısı yazacağım. Onların dışında ilk olarak yazısını görmek istediğiniz ürünler varsa lütfen söyleyin.
Kocaman bir alışveriş yazısını noktalarken müjdesini vermek istediğim bir diğer şey ise yeni bir çekiliş haberi! Kasım 2012de açıp yazmaya başladığım blogum zamanla büyüdü ve 600 küsür izleyiciyle birinci yılını bitirdi. Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsem az ama ben yinede sizler için ufak tefek bir şeyler almayı ihmal etmedim. 1. yıl çekilişim kasımın 1inde başlayacak. Umarım hediyeleri beğenirsiniz. 
Başka bir yazıda görüşmek üzere. :)









20 yorum:

  1. Süper aldıklarını görünce iştahım açıldı :)) güZel günlerde kullan hepsini

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsini. Kat Von D allığı çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, notumu aldım allığın yazısını en yakın zamanda yazıcam.

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. öncelikle mutlu yaşlar:) Keyifle kullan hepsini canım

    YanıtlaSil
  5. En yakın zamanda farların yazısını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farların yazıları aralık gibi gelir sanırım, hem iyice kullanmak istiyorum yazmadan önce hemde yayınlanacak çok yazı var :)

      Sil
  6. cicilerin harika güzel günlerde kullan :)) farların renkleri birbirinden güzel <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok çok teşekkürler, bende bayılarak aldım hepsini :)

      Sil
  7. Hepsini iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Makyaj temizleme havllusunu merak ettim. =))
    hepsi birbirinden güzel güle güle kullan nice yaşlara =)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, biraz kullandıktan sonra havlu ilk yorumlayacaklarım arasında olacak o zaman. :)

      Sil
  9. Doğumm günün kutlu mutlu olsun nice nice güzel senelere yıllara dadlım,benimkide yaklaşıyor iyice şimdiden tek tük yapıyorum sen gibi alışveriş hihi :}} (buarada metalrush ojeleri bulamadım alamadım watsonslarda :((

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle,güzel günlerinde kullan aldıklarınıdaa hepsi çok güzel şeyler,unuttum bak söylemeyi hemen ekleyeyim dedim :))

      Sil
    2. Ben bunu yeni görüyorum, çok teşekkür ederim canım sağol :)

      Sil
  10. Hangi saticidan aldin o lime crime ve kat von d alligi?

    YanıtlaSil