9 Nisan 2013 Salı

Nars - Orgasm

Seveni çok sevmeyeni neredeyse hiç yok, bin yılın allığı diye nam salan Nars'ın en meşhur ürününü konuşacağız bugün.







Çok ama çok tatlı bir şeftali renge sahip bu allık, aynı zamanda içinde altın renginde parıltılar da bulunuyor. Tabii ki yüzünüzde koca koca sim parçaları olduğu yok ama bu allığı kullandıktan sonra ekstra bir aydınlatıcı sürmenize gerek kalmıyor, yüzünüze çok doğal bir ışıltı katıyor.
Nars ürünlerinin paketlemesi çok şık ama maalesef kullanışsız. Paketinin materyeli yüzünden kir tutmaya çok ama çok müsait, temiz tutmak için elimden geleni yapıyorum ama er ya da geç başıma geleceklerin farkındayım. :(
İçinde 4.8 gram ürün var, zaten kibrit kutusu kadar ufacık. Nars allıkları yanlış hatırlamıyorsam 72 TL. Fiyatını hakeden muhteşem bir allık bu, Nars allıklarının genel olarak pigmentasyonları muhteşem zaten. 
Ama değinmek istediğim son konu da şu ki, bence bu allık bin yılın allığı falan değil. Tamam çok güzel, tamam renk vermesi çok iyi ama olmazsa olmaz mı onu bilemeyeceğim. Bin yılın allığı demelerinin bence en önemli sebebi şu olabilir ki bu allık her tene her renge yakışıyor! Tabii ki denemeden almayın ama bence deneyince almamak için kendinizi zor tutacaksınız.


Sevgiler
Aslış

6 yorum:

  1. Benim gözümde foreplay'de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimd aklim Sin'de :)) Hepsi cok guzel yaa.

      Sil
  2. ben de şu ana kadar sevmeyeni görmedim :D güle güle kullan, çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. allık konusunda çok ton denedim sanırım bronz pastel tonlar bana daha uygun. Şeftali tonuda denedim ama : ) bu da güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurleer, bence herkes denemeli bi kere bu alligi yakismayacak kisi yoktur bence yaa olamaz :)

      Sil