12 Nisan 2013 Cuma

Bobbi Brown - Pot Rouge / 2 Calypso Coral

Bobbi Brown'dan ilk ve tek ürünüm olan Pot Rouge'u tanıtacağım bugün de sizlere. 
Pot Rouge dedikleri şey hem yanaklar hemde dudaklar için kullanılan krem bir ürün. İçinde 3.7 gram ürün bulunuyor. Ben bunu yazın yurtdışından aldığım için fiyatını hatırlamıyorum fakat sitesinde fiyatı 65 TL olarak görülüyor.





Bu gibi krem ürünleri fırçayla ya da parmaklarınızla uygulayabilirsiniz, özellikle allık olarak kullanırken parmaklarını kullanarak uygulayan çok sayıda kişi var fakat ben fırçayla uygulamanın daha güzel sonuçlar yarattığını düşünenlerdenim. Bunun en büyük sebebide şu ki sürdüğünüz bir güzel yedirdiğini fondöteni yine kendi ellerinizle allık sürmek için sağa sola dağıtırken bozuyorsunuz. O yüzden bu ve bunun gibi ürünlerde küçük stippling fırçaları kullanmayı tercih ediyorum, elimde şuan Real Techniques'in Stippling Brush'ı var, elinizde varsa MAC 130 da kullanabilirsiniz ya da bunlara benzer duo-fiber fırçalar da işinizi görür.


Bu ürün her ne kadar hem dudaklar hemde yanaklar için diye geçsede ben genelde yanaklarımda kullanmayı tercih ediyorum, dudaklarımda azda olsa kuruma yapabiliyor gerçi bu durum benim dudaklarım aşırı kuru olduğundan da kaynaklanıyor olabilir.
Adında anlayacağınız gibi çok güzel bir coral yani açık şeftali - yavruağzı bir renge sahip. Özellikle yazın bronzlaşmış tende MUHTEŞEM olacağına eminim. :)





Sevgiler
Aslış

5 yorum:

  1. BB'un krem allıklarını çok beğeniyorum..özellikle yazın çok kullanışlı oluyor..rengine bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, bende cok begendim :)

      Sil
  2. teşekkürler güzel bilgiler ve güzel blog

    YanıtlaSil
  3. Allık olarak MAC kullanıyorum ama bunu da en kısa zamanda denemeliyim paylaşım için teşekkürler. Bu arada blogumda çekiliş var, tişört hediye ediliyor beklerim: http://www.modagrafya.com/2013/04/cekilis-lee-cooperdan-tisort-kazanmak-ister-misiniz.html

    YanıtlaSil