23 Kasım 2012 Cuma

Too Faced - Primed and Poreless Pure

Herkese merhabalar. Bu sefer anlatacagim urun bir yuz bazi. Yuz ve goz bazi denince akla bence iki marka geliyor; Urban Decay ve Too Faced.
Biz suan gelelim konumuza, yani Too Faced'in bu cok meshur yuz bazina. Bu urunun bir yuz bazi olmaktan cok bir gozenek kucultucu olmasi almamdaki en buyuk nedendi. Benefit'in de buna benzer bir urunu var Porefessional isimli fakat ben once Too Faced'i denemek istedim ve cok memnum kaldim. Oncelikle biraz fotograflara bakalim.








Urun yagsiz bir urun. Benim cildim yagli oldugu icin genelde yagsiz urunler kullanmaya dikkat ediyorum. Bir tupte 28 gram urun var. Bence cok az. Gerci kullanirken bir findik tanesinden azi tum yuzume gidiyor ama olsun. Eger her gun kullandigim bir urun  olsaydi cok cabuk biterdi. Dedigim gibi ben yuz bazini hergun kullanmiyorum. Sabah okula gitmeden once yaptigim makyaj rutinimin icinde degil. Ama haftasonu arkadaslarimla bulusacagim ya da aksam bir yere gidecegim zaman makyajdan once mutlaka yuzume uyguluyorum. Saniyorum bu urunun birde ten renginde olani var fakat benim sahip oldugum Pure olani, yani renksiz seffaf bir urun.



Fotograftaki kadar urun benim yuzume yetiyor bazen birazcik daha fazla suruyorum ama ortalama boyle bir miktar. Surdukten sonra cildim hemen emiyor ve gun icinde ekstra yaglanma hissetmiyorum. Ayrica surdukten sonra cildimdeki hissi cok hosuma gidiyor, cildimi kadife gibi yapiyor :) Verdigi yumusaklik o kadar guzel ki size anlatamam.
Ben bu urunden suan gercekten memnunum ama dedigim gibi gunluk makyajimda kullandigim bir urun degil ve olmazsa olmazim da degil. Biterse buyuk ihtimal Benefit'in Porefessional'ini alip denerim. Ama dedigim gibi hergun kullanmadigim icin cabuk bitecegini dusunmuyorum.


( Adi gecen markayla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )


Sevgiler
Aslis



2 yorum:

  1. Bu ürünün fiyatı nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephoralarda 99 TL olması lazım ben yurtdışından almıştım o yüzden tam bilemiyorum.

      Sil