27 Kasım 2012 Salı

Rimmel London - Match Perfection

Herkese merhaba. Az once guzel bir sinavdan cikip eve geldim. Bugun ne yazsam, neyi anlatsam derken bu guzel alligi buldum.
Gecenlerde bir Watsons alisverisimde gorup almistim bu alligi, kimsenin tanittigina da rastlamadim o yuzden bugun bunu konusalim istedim.





Allik 15 gram. İcinde 3 farkli renk var. Acik bir kahverengi, koyu bir kahverengi, pembe. Ben bunlarin ucunu karistirip uygulamayi tercih ediyorum, ama isterseniz bir kismini allik bir kismini bronzer hatta renginiz tutarsa bir kismini pudra olarak bile kullanabilirsiniz :D


Benim aldigim renk grubu 04 Medium-Dark.
Bugday tenli oldugum icin diger renkler bende hic belli olmadi. Bu bile cok silik, swatclarda goruceksiniz :)


Sanirim bu urunle ilgili beni en cok rahatsiz eden sey paketi. Kapagi incecik bir plastik.Yanlislikla yere dusururseniz yandiniz, kesin hemen catlar ya da kirilir. Ben sahsen bu paketlemenin urunu ucuz gosterdigini dusunuyorum, belki ustunde biraz daha kafa yorulabilirmis.

Gelelim ciltte durusuna. Aman ha oyle cok baskin bir renk beklemeyin :D



Hani elimin ustunde ufak bir pembelik goruyorsunuz ya, hah iste o alligimizin rengi :) Pigmentasyonu cok olan bir allik istiyorsunuz bu sizin aradiginiz allik degil. Ama yuzumde varla yok arasi bir allik ariyorum derseniz onerebilirim. Yanlis hatirlamiyorsam fiyati 16,50 TL'ydi en son. 

Gunluk makyajimda kullanabilecegim bir allik oldugu icin tercih ettim bu alligi. Kabini saymazsak kullanisli bir renk ve guzel bir yapisi var alligin. Yuzumdeki kalicigi ise cok iyi degil acikcasi. Zaten cok hafif olan allik bazen suratimdan tamamen ucmus gibi hissediyorum.


( Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )


Sevgiler
Aslis








2 yorum: