22 Kasım 2012 Perşembe

Parfüm - Chanel Coco Mademoiselle



Herkese merhabalar. Bugun sizlere tanitacagim sey bir parfum. Belki bazilariniz biliyordur bu parfumu, Chanel'in eskimeyen kokularinin arasinda yerini almis Coco Mademoiselle.


Koku anlatmakta zaten basarili olmayan ben sizlere bu parfumun kokusunu nasil anlatacagimi hic mi hic bilmiyorum. Neden mi? Cunku Chanel tam olarak aciklamiyor bu kokunun icinde neler oldugunu. Yani Coca Cola'nin sirri gibi Coco Chanel'in sirri bu parfum :)
Ben bu urunu gecen ayki yurtdisi seyahatimde aldim. Turkiye'de fiyati ne kadarmis bir bakayim dedim ve sok oldum. Tam tamina 299 lira ! Tamam Chanel'in ucuz bir marka oldugunu kimse soylemedi ama benim daha cok sasirdigim benim aldigim fiyatin neredeyse 3 katina satilmasiydi. Ben bu parfumu Fransa'da bir parfumeriden yanlis hatirlamiyorsam 70 euroya aldim. Birde o gun sansima parfumlerde %20 indirim vardi. Bi dusunun ne kadar hesapli oldugunu :)
Zaten ben Turkiyedeki bu asiri pahaliliga anlam veremiyorum. Urun ayni urun, fiyat 3 kati ! 
Neyse ben size biraz daha tanitayim parfumu. Sisesi Chanel'in en bilinen kokusu olan no:5 ten esinlenerek yapilmis. Cok fresh ve ciceksi bir koku, bir yerde icinde yasemin olabilecegini okudum. 
Benim aldigim 100 mililitre, ve EDP. Koku o kadar kalici ki 2 gun boyunca tek fisi bana yetti inanir misiniz? O kadar seviyorum ki sıkmalara doyamiyorum ama sıkmalara kiyamiyorum :)





 Chanel kokularini seviyorsaniz bir bakmanizi tavsiye ederim. Bence herkesin cok severek kullanacagi bir koku. Yok ben parfume 300 lira vermem diyorsaniz yurtdisina cikan ese dosta siparisini vermenin tam zamani :)

( Adi gecen markayla hicbir baglantim yoktur, urun kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)

Sevgiler
Aslis

2 yorum:

  1. kozmetik konusunda ne kadar uçarıysam, parfüm konusunda o kadar tutucuyum..her yeni çıkan parfümü alıp bir iki deneyip gene Chanel Chance'ime geri dönüyorum...Fiyat konusunda haklısın, gümrük+vergi vs derken bir sürü fazladan para ödüyoruz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cok fazla koku degistirmeyi sevmiyorum. Sanirim bende o insanin tek kokusu olur duyulunca o kisi hatirlanir diyenlerdenim :) Bundan once cok uzun bir sure Gucci Rush 2 kullandim. Bununla Marc Jacobs'in Lola si arasinda kararsiz kaldim fakat sonunda Chanel kazandi :) keske bu kadar pahali olmasa ulkemizde ve herkes kullanabilse :/

      Sil