23 Kasım 2012 Cuma

O mu Bu mu? Maybelline - Baby Lips / Nivea Fruity Shine

Herkese merhabalar. Yeni bir yazi dizisiyle karsinizdayim. O mu Bu mu? isimli bu seride farkli markalardaki ayni urunlerin karsilastirmasini yapip kendi fikirlerim dogrultusunda bir tanesini sececegim :) Bugun size anlatacagim urun Turkiye'de henuz satisi olmayan Maybelline'in Baby Lips isimli dudak nemlendiricileri. Ben tam bir dudak urunu hastayim ; rujlar, glosslar, balmlar, smackerlar.. En sevdigim kozmetik urunleri hep dudak urunleri olmuslardir. Yuzum ne kadar yagliysa dudaklarimda bir o kadar kurudur. Sonbahar ve kis benim icin lip balm ve lip butter zamanidir diyebiliriz. 
Maybelline Baby Lips'i cok merak ediyordum, bircok yabanci bloggerdan ismini cok duymustum. Gecen hafta yurtdisindan bekledigim bir kac urun geldi icinde bu kucuk hediyeyle. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Cunku hem dedigim gibu bu aralar en cok kullandigim ve ihtiyacim olan urunlerden biri hemde denemem ve yorumlamam icin bir firsat bulmustum. İsterseniz bir kac fotografina bakalim sonra fikirlerimi soyleyeyim:)





Bendeki renk 15- Cherry Me.


Gordugunuz gibi kabi turuncu ustundeki kapak ise seffaf. Bendeki visneli olani, bu sebeple aklima bir fikir geldi ve elimdeki visneli klasik Nivea dudak nemlendiricisiyle karsilastirmak istedim :)
Once pakete ve swatchina bakalim, sonra karsilastirmasini yapalim.




Bir dudak nemlendiricisine gore renk vermesi iyi diyebilirim. İcinde isilti yok ama ciltte ve dudakta nemli bir gorunum veriyor. Kokusu guzel bir visne kokusu. İcindeki miktarda standart bir dudak nemlendiricisi kadar.
Simdi gelelim karsilastirmamiza. Oncelikle cogu genc kizin oldugu gibi benimde kozmetik adina ilk urunum Nivea'nin dudak nemlendiricileri olmustu :) Hala evde bir ya da iki tane kesinlikle bulundururm. Benim joker urunlerimdendir diyebilirim. Baby Lips'e gelince, biraz hayal kirikligi yaratti acikcasi bende. O kadar cok ovuldugunu duyunca ben cok sey bekledim belki de bilemiyorum. Evet isini cok guzel yapiyor nemlendiriyor, az da olsa renk veriyor. Ama Nivedan pekte farki yok. Onu bu kadar ozel yapan ne anlamadim. Bu yaziyi yazmak istememdeki en buyuk neden suydu; Turkiye'de olmadigi ve deneyemedigimiz icin urun konusunda yorum yapamiyor ve gozunumuzde cok buyutuyoruz. Oysa inanin bence hic bir sey kaybetmemisiz bugune kadar :) Bizim Nivea'larimiz bize yeter de artar. Urunu tabiki kullanicam ama bitince yenisini almam, zaten Turkiye'de yok ama olsaydi da almazdim zaten :)
Renk verme olarak kiyasladigimizda Baby Lips birazcik daha renk veriyor gibi geldi bana, Nivea'ya gore sanki biraz mat yapida. Nivea'nin bu serisinin adi Fruity Shine oldugundan Nivea daha isiltili. Aranizda eski Nivea Cherry'leri hatirlayan varsa bu Baby Lips ona benziyor diyebilirim. İsterseniz ikisinin yanyana ciltte duruslarini gorelim birde.




Yukaridaki fotografta ustte Maybeline- Baby Lips, altta Nivea Fruity Shine'in swatchlari var. Dedigim gibi Baby Lips renk vermede bir tik ustun. Ama herseye ragmen benim galibim Nivea Fruity Shine !

Sizce hangisi?


( Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, Maybelline Baby Lips hediye olarak shoppingmagespell.blogspot.com'dan gelmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )


Sevgiler
Aslis

13 yorum:

  1. Sevdim seni kuzuuu bir de yorum gönderirken şu şifre kısmı çıkmasa çok memnun olucammm :D bu arada aynı yaştayıızz he bu kısmıda hoşmuş :* belki 1 asagı bir yukarrııdırr :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sifre mi cikiyor? Haberim bile yoktu, daha 3 oldu blogu acali ve teknik konularda nerdeyse hic bilgim yok kusura bakma :D ama en yakin zamanda halledicem. Cook tesekkur ederim bu arada yasit olmamiz cok guzel :)

      Sil
  2. Eşim 2 gün sonra yurtdışına gidiyor o kadar övüldü ki bende sipariş vereyim diyordum iyi ki senin kaydını okumuşum zaten anlamamıştım bir dudak nemlendiricisinin neden bu kadar övüldüğünü ama iyi tespit ülkemizde yok ondan :) daha yararlı şeyler isteyeyim bari eşimden.. Senin önerebileceğin bir göz altı kapatıcısı var mı? Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardimci olabildiysem size cok ama cok mutlu olurum :) Ben kendi acimdan bir fark goremedim ama isterseniz siz yinede bir tane edinin imkaniz varsa, belki siz memnun kalirsiniz cunku biliyorsunuz zevkler kisiden kisiye degisir. Goz alti kapaticisi olarak iki urun onebilirim size. İlki Benefit - Erase Paste. Ben kullaniyorum ve guzel bir urun. Ama benim favorim ulkemizde maalesef satilmayan Soap and Glory'den Trick and Treatment. Gercekten bu gune kadar en cok begendigim goz alti kapaticisi oldu. Guzel yorumunuz icin tekrar tekrar tesekkur ederim :)

      Sil
  3. Asıl ben çok teşekkür ederim blogunun sıkı takipçisiyim artık çok yararlı oldu şimdilik bir babylips yeter bana o da sadece merak ettiğim için;) göz altlarım çok mor benm o yüzden sordum canım çok sağol bu iki kapatıcıyı deneyeceğim eşim sürekli yurt dışına gidiyor soap and glory olanını söylerim ona ;) sevgiler ve öpücükler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok mutlu ettin beni cok saol :) Bencede en azindan bir tane bulunsun elinde sende karsilastirma yapabilirsin boylece. Hem cok pahali bir urun de degil, 3-4 dolar. Umarim Soap and Gloryden memnun kalirsin :)) Sevgiler :)

      Sil
  4. Nivea'nın Strawberry, Pomegranate,Cherry ve Pink Guava 4lüsünü kullanıyorum ve kaliteli bir ürün.Baby Lips'in de koleksiyoni var sayılır.Baby Lipsin nemlendirmesi çok güzel ve renkleri de güzel.Favorim; Coral Crush Nivea ise Cherry :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne guzel sen baya koleksiyon yapmissin :) Evet nemlendirmesi iyi ama Niveadan cokta farkli gibi gelmedi bana.

      Sil
  5. Evet ben hastayım bu tür ürünlere ayrıca genel olarak fazla fark yok haklısın.

    YanıtlaSil
  6. Evet ben hastayım bu tür ürünlere ayrıca genel olarak fazla fark yok haklısın.

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle baby lips derim çünkü olay renk falan değil. Markette öylesine aldığım bir üründü yurt dışında ve popüler olduğunu bile bilmiyordum ancak nemlendirmesi niveadan beş kat daha iyi. Bence. Gece yatarken sürdüğümde sabah dudaklarım gerçekten fark edilir şekilde çataklar falan geçmiş tamamen pürüzsüz bir görüntüde oluyor. Neyle mutluysanız onu kullanın. Ayrıca her dudakta etki etmeyebilir ve öyle inanılmaz şeylerde beklemeyin.

    YanıtlaSil
  8. Ay bende neymis bu baby lips diye meraktan çıldırmak üzereydim çok istiyordum almayı ama ülkemiZde olan bişey daha kolayolsa gerek çok saol :))

    YanıtlaSil
  9. baby lipsler ülkemize geldi watsons ve gratis mağzalarında bulabilirsiniz bendede var 3 tanesi fakat kesinlikle nivea tavsiyem hatta türkiyeye electro seriside geldi yine baby lipsin fakat onların bazıları hatta cogu cok renk verdigi için pek tavsiye etmiyorum :) ve cok uzun oldu biliyorum ama son olarakta eger yurt dısından baby lips alacaksaız dr.rescue veya glow alın derim ben ama glow daha zor ulnuyor onun ozelligi kişiye gore renk degistirmesi koyusu ve acıgı var,dr.rescue ise normal baby lips yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil