28 Kasım 2012 Çarşamba

Maybelline - Color Tattoos

Selam kizlar. Maybelline bu sene cok guzel bir is yaparak bu Color Tattoolari Turkiye'ye getirdi. Nedir bunlar diye soracak olanlariniz olabilir. Color Tattoolar isterseniz farinizi uygulamadan once goz kapaginiza fari sabitlemek icin kullandiginiz bir baz isterseniz de krem far olarak uygulayabileceginiz bir urun. Elimde suan iki adet Color Tattoo var, tabii daha bircogunda daha gozum var :)





Bendeki renkler 40- Permanent Taupe ve 35- On and on Bronze.


Hem kaplari hem yapilari hemde yaptiklari is dolayisiyla MAC'in paint potlarina dupe olarak yani muadil olarak gosteriliyor. 


Ben bu iki rengide cok ama cok begenerek aldim. Ozellikle On and on Bronze'un o isiltisi cok hosuma gidiyor. Cogu zaman sadece goz kapagima onu uyguluyorum birde eyeliner cekiyorum goz makyajim tamam :) Cok vaktinizin olmadigi gunlerde kullanmak icin birebir.



Permanent Taupe ise gercek bir taupe rengi, hem toprak tonlari hemde gri barindiriyor icinde. Ayni zamanda mat bir krem far, icinde isilti yok.
Fiyatlari da uygun, 15 TL civarinda olmasi lazim, hele birde guzel bir indirim yakalarsaniz almadan gecmeyin.


( Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)


Sevgiler
Aslis







4 yorum:

  1. permanent taupe bende de var.. direk sabitlenen bir far genelde bütün göz kapağına baz olarak kullanıyorum güzel duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanimlari cok kolay o yuzden ben cok memnum kaldim. Permanent taupe gercekten guzel bi renk. Bunlari almadan baya bi arastirdim en guzelleri bu ikisi gibi geldi gozume.

      Sil
  2. Bende de On and on Bronze var ama daha açıp kullanmaya başladım alıp alıp stokluyorum ne işime yarayacaksa :) Ben onu açayım yakın zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cook guzel bir renk. Her surusumde hayran kaliyorum :) Bende aldim 2 hafta bakistik, kiyamadim :)

      Sil