26 Kasım 2012 Pazartesi

Essence - Souffle Touch Blush

Merhabalar. Sizlere son gunlerdeki favori alligimi anlatan bir yazi yazmak istedim. Daha onceden krem allik kullanmisligim vardi fakat birazdan anlatacagim allik gibi hicbir allik kullanmamistim daha once. Powderpuffbb yani Buket bu allik icin bir videosunda pudign kivaminda demisti ve bence cok yerinde bir tespit yapmisti :) 
Essence ulkemize hizli bir giris yapti bu sene. Urunleri hem diger markalara gore daha uygun hemde kaliteli bence. Essence markasini Gratis ve Rossmanlarda bulabilirsiniz. Simdi gelelim alligimiza :)






Urun 8 mililitre ve bendeki rengi 030 cold wildberry. Bence bu ton tam sonbahar ve kisa yakisan bir ton. Yanakta renk patlamiyor. Sanki sogukta kalmissiniz, usumussunuz ve yanaklariniz kizarmis gibi duruyor ki ben bu durumu cok sevimli buluyorum :)


Kisin daha yogun goz makyajlari ve koyu dudaklari sevdigim icin allik olarak daha soluk renkler tercih ediyorum. Bu allikta istedigim goruntuyu cok guzel bir sekilde sagliyor. Yanlis hatirlamiyorsam fiyati 10 liradan azdi. 



Ciltte duruslari bu sekilde. Ben bu alligi parmaklarimla uygulamayi seviyorum acikcasi fircayla denemedim bile henuz. Birde bu alligi surdukten bir sure sonra pudralastigini farkettim yani sanki ustunden bir pudrayla gecmisim gibi bir goruntu yaratti bende. Cildim yagli oldugu icin bazen krem allik kullandiktan sonra yanaklarim gun icinde cok hafif yaglaniyor ya da parliyor. Fakat bu allikta tam tersi oldu :) Cok cok cok memnum kaldi. Kuru ciltli arkadaslarin yuzunu biraz kurutabilir belki emin degilim. Ama benim gibi yagli ciltlilere bu alligi gonul rahatligiyla onerebilirim.



( Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. ) 


Sevgiler
Aslis










8 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de Gratis'e gittiğimde bakmıştım ama hiç renk vermemişti. Almaktan vazgeçmiştim o yüzden. Bunun rengi çok güzelmiş ama =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu biraz daha koyu oldugu icin herhalde daha cok kendini belli ediyor. Cok tesekkur ederim :)

      Sil
  3. hazır indirim de varken alınabilir bu demekki..yazdım kenara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bencede bir bakin, ben cok memnum kaldim.

      Sil
  4. Hemen yazdım listeme bende kışlık bi allık aıyordum ;)

    YanıtlaSil