21 Kasım 2012 Çarşamba

Benefit - Watt's Up

Herkese merhabalar. Simdi incelemesini yapacagimiz urun Benefit'in son zamanlarda kullandigim en iyi urunlerinden biri. Watt's Up bir highlighter yani bir aydinlatici. Bugune kadar kullandigim en kullanisli aydinlatici diyebilirim, sanirim digerlerini bana unutturanda bu oldu. Biliyorsunuz aydinlatici ve kontur makyajin en zaman alan isleridir, cok gerekli gorulmez. Fakat yapildiginda da pek guzel olur, goruntu bir anda degisir. Yani kucuk ama faydali detaylardandir. 
Bu urune kullanisli dememin nedeni iki tarafli olmasi. Bir tarafinda aydinlatici urun diger tarafinda uygulama icin ufak bir sungeri var.




Gordugunuz gibi alt tarafindaki kapagi kaldirdigimizda baska bir mavi plastik kap var. Bu kucuk kapak urunun bir yerlere bulasmasini onluyor, bence cok faydali. O mavi kapagi kaldirdigimizda ise urunu goruyoruz.

Alttan cevirmeli yani asansorlu bir urun.



İcindeki bir aydinlatici icin bence oldukca fazla. Yukaridaki fotografta urunu sonuna kadar actim.
Birazda urunun ciltte durusuna bakalim. 








Cildim yagli olmasina ragmen verdigi isilti cok dozunda ve dogal duruyor. Kis icin ideal bir aydinlatici benim icin. Tabii isteyen yazin da kullanabilir sadece ben yazin Sun Beam'i tercih ediyorum o kadar. Resimlerde belli oluyor mu bilmiyorum ama beyaz degil bronz bir aydinlatici. Ben bugday tenliyim o yuzden benim icin ideal ama benden daha acik tenlilerinde kolayca kullanabilecegi bir urun oldugunu dusunuyorum.
Simdi birde ondeki sunger kismina bakalim.



( Sungeri kullandigim icin temiz degil kusura bakmayin :) 
On tarafinda ufacik ama yumusacik bir sungeri var. Urunu alttan acip ince bir cizgi halinde elmacik kemiklerimin ustune suruyorum, daha sonra bu sunger yardimiyla kenarlarindaki keskinlikleri aliyorum. Yani bu sungerle urunu dagitip yedirerek daha dogal bir goruntu elde ediyorum. Bu islem en fazla 2 dakikami aliyor, bu yuzden cok pratik oldugunu soyledim. Sabah okula gitmeden kolayca uygulayabiliyorum, belki bu yuzden digerlerinden cok seviyorum kim bilir :)

Benefit urunleri Sephora'larda satilmakta. Evet urun bazi markalardan daha pahali ama bu urun o parayi kesinlikle hakediyor. Eger imkaniniz varsa bir kere denemenizi oneririm, bence pisman olmayacaksiniz :)

( Adi gecen markayla hicbir baglantim yoktur, urun kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )

Sevgiler
Aslis

4 yorum:

  1. ürünün uygulama kolaylığı hoşuma gitti yoksa narsın da var böyle stick aydınlatıcıları..

    YanıtlaSil
  2. Ah evet Nars'in Multiple'lari var fakat dediginiz gibi onlari yedirmek dagitmak cok olmasa da vakit alan bir islem. Su ufacik sungerin nasil herseyi kolaylastirdigini anlatamam.

    YanıtlaSil
  3. Uygulamasi kolay ama benim cildim icin bronzer tadinda... Bununla ancak kontur yapabilirim gibi geldi. Piriltili oldugu icin o da olmaz. :/
    Ben kendisine, "benimle degilsin" demek istiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acik tenliyseniz haklisini :) Beyaz tenliler genelde High Beam'i tercih ediyor zaten.

      Sil