21 Kasım 2012 Çarşamba

Benefit - Sun Beam

Herkese merhabalar. Bu seferde bir baska aydinlaticidan, Sun Beam'den bahsedicez. Blogda ve Youtube da hep High Beam'den bahsedildigini gormustum. Ama bence az konusulan bu aydinlaticida yaptigi iste cok ama cok basarili. Bende High Beam yok o yuzden karsilastirmasini yapamam fakat Sun Beam'i neden sevdigimi sizlere anlatmaya calisabilirim diye dusundum ve bu yaziyi yazmaya karar verdim.
Oncelikle bir urunun disardan gorunusune bakalim sonra biraz urunu konusalim.











Sun Beam'de ayni High Beam gibi bir oje siseni andiriyor. Bu sisenin icinde 13 mililitre urun var yani ortalama bir ojeden birazcik daha fazla. Karsilastirmasini yapabilmeniz icin Rimmel London'in 14 gunluk tirnak bakimi ojesiyle yanyana bir fotografini da cektim. Oje 10 mililitre.


Gordugunuz gibi nerdeyse aynilar. Tabi Sun Beam 3mililitre daha fazla. Ama bu aydinlaticinin sadece sisesi ya da miktari degil ayni zamanda fircasi da bir oje fircasi gibi.


Gordugunuz gibi sisenin kapagini actigimizda minik bir firca cikiyor karsimiza, tipki ojelerin sahip olduklari fircalar gibi.




Boyle bir fircasi oldugu icin uygulumasi da farkli tabiki. Ben kendi kullandigim sekilde anlatayim size.
Bu fircayi elmacik kemiklerim ustune yani alligimin ustune 1-2 damla halinde suruyorum daha sonra parmak uclarimla ufak ufak dagitiyorum. 
Bu urunu daha cok yaz aylarimda kullanmayi tercih ediyorum cunku gunesli gunlerde yuzume verdigi isiltiya bayiliyorum. Abartisiz ve saglikli gorunmesi cok hosuma gidiyor. Simdi de ciltte durusuna bakalim.





Watt's Up'la karsilastirdigimizda Sun Beam'in daha altin ve bronz renginde oldugunu farkediyoruz. Belki de bu yuzden yazin daha hos durdugunu dusunuyorum, yani bronzlasmis bir yuzde :) Tabi ki yine soyluyorum ben bu urunu yazin kullanmayi tercih ediyorum ama siz istediginiz mevsimde istediginiz zaman kullanabilirsiniz.


( Adi gecen markayla hicbir baglantim yoktur, urun kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir. )


Sevgiler 
Aslis

















6 yorum:

  1. güzelmiş bronz tene yakışır gerçekten..

    YanıtlaSil
  2. renk süper de çok minik yahu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet neredeyse oje kadar :) Ama bide soyle dusunun her gun en fazla 3-4 damlasini kullanicaksiniz. O yuzden cok cabuk bitecegini dusunmuyorum.

      Sil
  3. bronz tende (ki ben hiç bronz olamiyorum:) çok güzel durduğundan eminim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O dogal aydinlik durusu bronz tende oldugu kadar beyaz tendede hos durur bence :)

      Sil