21 Kasım 2012 Çarşamba

Ayin Kampanyasi - Clinique

Herkese merhabalar. Bugun yeni bir yazi dizisinin ilk adımı atıyorum. Bu yazi dizisinin adi 'Ayin Kampanyasi' olacak ve her ay kozmetik ile ilgili en cok begendigim kampanya ,indirim haberlerini bu basliklarin altinda bulacaksiniz. İlk ay ve ilk markamiz Clinique. 3 gün once meshur Chubby Sticklerden almak icin Boyner'e ugradigimda boyle bir kampanya oldugunu gordum ve gercekten cok hosuma gitti. Gelelim kampanyaya;


Kasim ayi boyunca Clinique'ten pudra ya da fondoten alanlara istedikleri bir Chubby Stick HEDİYE ! 
Simdi bazilariniz bir ruj almak icin pudra mi alinir diye sorabilirsiniz. Bence alinir. Neden mi? Cunku tek basina Chubby Stick 49 lira. Pudra 89 lira. Yani ben 89 liraya hem pudrayi hemde Chubby Stick'i almis oldum.
Clinique - Stay Matte Sheer Pressed Powder :Benim bu pudrayi ikinci kullanisim oldugundan secmekte zorlanmadim. Hatta ilk kullandigim pudralardan biriydi desem yalan olmaz. Yagli bir cildim oldugu icin ozellikle tercih ettigim bir pudraydi, cunku icinde yag yok ve mat bir gorunum sagliyor.Rengim 03 Stay Beige. 
Gelelim Chubby Stick'e :)


(Elimdeki cizgilerin lutfen kusuruna bakmayin ayni anda bir cok forograf cektim ve bazi urunler gercekten cok kaliciymis. :) 
Clinique - Chubby Stick :Benim en cok hosuma giden bu rujlarin nemlendirici gibi olmasi. Renk vermeleri nemlendirmeyen rujlara gore biraz daha az fakat bu kis zamanlarinda dudaklarimizin ne kadar kurudugu malum. Bu yuzden benim icin bu aylar bol nemlendiricili ruj aylari. Benim rengim 04 Mega Melon. Bence her gun her kiyafet ve her makyajla kullanilabilecek bir renk. Simdi biraz daha fotograflara bakalim.






Bu kampanya Kasim ayi boyunca devam edecekmis ilgilenirseniz bir Clinique'e ugrayin derim. Onumuzdeki ay baska bir marka ve baska bir kampayayla gorusmek uzere :)

( Adi gecen markayla hic bir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)

Sevgiler
Aslis

8 yorum:

  1. Ben bu Chubby Stik'i denemeyi çok istiyorum, işe başlar başlamaz maaşımla bunu alcam :D Rujda ilk aradığım nemlendirici özelliği ve bu ürünü birçok yerde okudum. Denemeyen blogger yok gibi ben hariç :D Ama pudra 89 tl benim için pahalı, ne kadarda güzel olsa yakın zamanda alacağım bir ürün değil :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Evet bende daha yeni aldim, oysa uzun zamandir duyuyordum herkesten. 89 lira fazla gelebilir elbette ama birde soyle dusunun Chubby Stick tek basina 49 lira. Siz 40 lira fazla verip bir fondoten alabilirsiniz ya da pudra. Normalde tek basina pudra 89 lirayken 40 liraya almak bence cok avantajli. Ama karar sizindir elbette :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldiklarini gule gule kullan. Burada tek bir handikap var; o da chubby sticklerin tam boy olmayisi...
      Ben de bu kampanyadan bir even better fondoten almak istiyorum. :)

      Sil
    2. Tesekkur ederim. Evet Chubby Stick seyahat boy ama ben zaten cok cabuk ruj bitirebilen bir insan degilim :) Ben suan Benefit Hello Flawless'i kullandigim icin fondöten isine hic bulasmadim :) Ama siz aldiktan sonra yazisini yazarsaniz fikrimi degistirebilirim.

      Sil
  3. Mac studio finish (adini dogru mu yazdim acaba), bourjois health mix, chanel ve clinique arasinda gidip geliyorum. Bakalim hangisi olacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Healthy mixi bende cok duyuyorum bu aralar bir denemek lazim aslinda onu da :) Hem Benefit'le karsilastirma imkani da bulurum. Chaneli Bourjois'nin satin aldigini okumustum bir blogda, bu nedenle urun kaliteleri birbirine cok yakinmis.

      Sil
  4. Galiba tam tersi; Chanel bourjous'yin satin aldi. Bir denemem lazim... Bakalim kazanan kim olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah pardon yanlis yazmisim :) Chanel Bourjois'i satin almis olacakti .

      Sil