20 Kasım 2012 Salı

Alisveris Zamani


   Herkese merhabalar. Blog dunyasina suan adim atmis bulunuyorum :) 

Birkac ay once blog takip etmeye ve youtubedan makyaj videolari izlemeye basladim, kendimde yapacak cesareti bulmamsa cok uzun surdu. Sonunda kayitsiz kalamadim ve bende okumak isteyenler olursa diye; aldigim, memnun kaldigim ya da memnum kalmadigim urunleri paylasmak istedim.
Biraz hizli bir giris olucak biliyorum fakat boyle olmasini biraz da ben istedim. Yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir :)
Basliktanda anlayacaginiz uzere sizlere bu ilk yazimda yaptigim bir alisveristen bahsedecegim.
Suan genel olarak urunleri anlatacagim, ileriki gunlerde urunlerin tek tek aciklamalarini farkli postlar halinde hazirlayacagim. Bir genel fikir olsun diye alta toplu bi fotograf koydum, ayri yazilarda daha cok aciklama ve fotograf gorceksiniz.





Yukarida gordugunuz urunleri gecen ay yapmis oldugum bir yurtdisi gezisi sirasinda aldim. Fakat yanlis bilmiyorsam urunlerin cogu Turkiye'de de satilmakta. Anlatmaya sol bastan basliyorum.
Mac Fix Plus Sprey : Bu urunun methini cok duydugum icin denemek amaciyla almistim. Ayrintili yazisi elbette gelecek.
Benefit - They're Real Mascara : Verdiginiz parayi hakeder mi ? Bence hakeder. Ama ben asik olmadim ve buyuk ihtimalle bitince almam. Nedenini ayrintili postta yazacagim.
Benefit - Hello Flawless Oxygen Wow : Bugune kadar kullandigim en iyi fondoten. Resmen cildimin nefes aldigini hissediyorum kullandigimda. Öve öve bitiremem o derece. Ayrintili bilgi isteyenler icin bir postunu yazacagim.
Too faced - Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer : Adı çok uzun, kendi cok marifetli, küçücük bir tüp.
Too faced - Primed and Poreless Pure : Bu seffaf olan yuz bazi, birde bunun ten rengi olani var. 
Nars - Powder Foundation : Henuz kullanma firsatim olmadi elimdeki birkac pudrayi bitirmeye calisiyorum.
Benefit - Sun Beam : Cilde verdigi isilti gercekten cok guzel, yazin kullanildiginda gunesle birlikte gercekten cok dogal gorundugunu dusunuyorum. Yazin kullanmak icin aldigim bir aydinlaticida diyebiliriz.
Benefit - Watt's Up : Tek kelimeyle muhtesem bir aydinlatici. Kis icin ideal oldugunu dusundugum bir urun, cildim yagli olmasina ragmen verdigi parlaklik cok dozunda, cok dogal.
Bobbi Brown - Cream Blush : Henuz kullanma firsati bulamadim desem yalan olmaz, kullandiktan sonra fikirlerimi anlatan ayrintili bir yazi gelecek.
Mac - Fircalar : 5 adet firca aldim. Detayli yazida numaralarini ve ne amacla kullanildiklarini yazicam.

İste benim yurtdisi ganimetlerim :) Dondukten sonra almadigim icin en cok kendime kizdigim marka tabiki de Urban Decay oldu. 2013 te Sephoralara gelecegi dedikodusunu duydugumda cok sevindim, dort gozle bekliyorum. 
Fiyatlari sorucaksiniz biliyorum fakat bir ayi gectigi icin maalesef aklimda degil urunlerin fiyatlari. Ve tabiki bunlari yurtdisindan aldigim icin daha uygun fiyatlilardi. 
Umarim bu ilk postum hosunuza gider. İlerde bu blogda gormek istediginiz urunleri yazarsaniz cok mutlu olurum ve elimden geldigince yardimci olmaya calisirim :) 

Sevgiler
Aslis




10 yorum:

  1. Öncelikle hoşgeldin. İlk takipçin benim sanırım. Aldıkların çok güzel, hiçbirini henüz denemedim.Bir gün :))

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim :) Burdaki tum urunleri ayritilariyla ve bol fotograflarla tek tek aciklayacagim belki senin icin de bir fikir olur :)

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin.. ben de izlemeye alıyorum seni bu süper ürünlerin de detaylı yazılarını bekliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, hosbuldum :) Bugun bir ya da iki tanesinin yazisini yayinlayacagim. İlginiz icin tekrar tekrar tesekkur ederim.

      Sil
  4. hayırlı olsun bloğun..ürünlerin hepsi birbirinden güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok ama cok tesekkur ederim. Yorumlariniz beni bu ise daha da cok heveslendiriyor. Umarim diger yazilarimda hosunuza gider.

      Sil
  5. Blogun hayırlı olsun, camiaya hoşgeldin. :)
    Ürünler çok güzel, fotoğrafın ışığıyla biraz daha oynasan keşke ve ürünler daha iştah açıcı görünse, mesela fırçaları fotoğraftan seçebilseydik diye düşündüm... :)
    They're real'i neden çok beğenmedin, merak ettim. kendisine aşığım ama henüz alamadım.
    benefit Flawless'ı detaylı bol fotoğraflı bir yazıda görmek isterim. Hatta mümkünse başka fondötenlerle kapatıcılığını, matlığını/sheerliğini falan görmek isterim. :) Ne çok istek yaptım değil mi? Ama benim blogumda görmüşsündür; ben detay insanıyım. :D
    Post uzunluğunda yorum oldu. Haydi hayırlı olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok ama cok tesekkur ederim. Ah siz boyle uzuuun uzuun yazmaya devam edin ben tum isteklerinizi yavas yavas yapmaya calirim :) fotograf ayrintili degil ve biraz karanlik biliyorum, bunun sebebi fotograf makinasiyla degil tabletle cekmis olmamdi. Aldigim gun cekmistim bu fotografi. Suan tek tek hepsini fotografliyorum merak etmeyin :) ayrica ilk postum oldugu icin blogumda eksikler, yazimda hatalar olabilir. Umuyorum en kisa zamanda tum eksikliklerimi telafi edicem :) haklisiniz benim icinde detaylar cok onemli. Son onlarak They're Real yazisi bugun gelecek , orada yazicam neden bana gore olmadigini :)
      İlgin ve boyle yapici yorumlarin icin cok tesekkur ederim, bi yerden baslamaya calistim iste .

      Sil
    2. Yeni yazilarini merakla okuyacagim simdi. :)
      Elestirinin (yapici oldugu surece) biz bloggerlari gelistirdigine inaniyorum. Bu nedenle paylastim goruslerimi...
      Sevgiler,

      Sil
  6. Gene yurt dışına gider misin rica etsemm ?? :((

    YanıtlaSil