26 Kasım 2012 Pazartesi

Alisveris Zamani #2

Kizlar size bomba gibi bir haberim var ! Gratis Turkiyede 100. subesini acmis. Ee bize ne bundan demeyin, bunu kutlamak icinde 26-27 Kasimda butun renkli kozmetikler (ojeler haric) %50 İNDİRİMLİ ! Uzun zamandir boyle bir indirim bekliyodum acikcasi, yeni yildan once olur diye dusunup alacaklarimi erteliyordum. Bu sabah sinav cikisi gazetede tam sayfa bu haberi gorunce hemen en yakin Gratise kostum ve uzun bi zamandir almak istedigim seyleri kaptim hemen :D Bakalim neler almisim. Asagida yazdigim The Balm urunlerinin fiyati benim odedigim indirimli fiyatlardir.





The Balm - Balm Jovi Rockstar Palette (30 TL)
The Balm - Hot Mama (16,50 TL)
The Balm - Mary-Lou Manizer (20 TL) 
Lip Smacker - Coca Cola (3,90 TL)
1 adet sac maskesi ( 3 TL)
2 adet yuz maskesi (1,90 TL ve 3,90 TL)
Gordugunuz gibi ben renkli kozmetik hakkimi The Balm'dan yana kullanmayi sectim. İyiki de oyle yapmisim yukarida gordugunuz tum urunleri 69 liraya aldim :D Bu %50 indirim cok isime yaradi, hemen sizlere de haber vermek istedim.


Aldigim urunlerin ayrintili yazilarini yazmayacagim. Zaten bu urunler cogu blogger tarafindan incelendi ve yazildi. Hot Mama ve Mary-Lou aydinlatici boyle toplu indirimler disinda hic indirime girmeyen ender urunlerden. Satici onlar zaten kendilerini satiyorlar, indirime ihtiyaclari yokki demisti bana gecen gittigimde. Bende almak icin boyle bir indirimi bekledim iste, evet cok gec kaldim biliyorum cogu insan Hot Mamayi bitirdiler ikinci kez alacaklar nerdeyse ben daha yeni alabildim :D 

Balm Jovi ise yurtdisinda ciktiginda umarim Turkiyeye gelir dedigim bir paletti o yuzden onu da %50 indirimle almak beni cok sevindirdi. Tek basina bu paletin orjinal fiyati 60 lirayken ben bu tum aldiklarima toplam 69 lira verdim bu indirim sayesinde.


Palette 12 adet far,1 adet allik, 1 adet aydinlatici, 2 adette ister krem allik istersenizde ruj olarak kullanabileceginiz urun var. Orta siradaki 4 far mat digerleri ise isiltili. Bazilarinin isiltilari yogun bazilari ise mata yakin. Ayrica farkli renk tonlarinin bir arada kullanildigi paletleri cok seviyorum. Tek palet kullanarak bircok makyaj yapabilirsiniz.


Dudak urunlerine ne kadar duskun oldugumu soylemistim. Ama bilmeniz gereken birsey daha var. Ben bir yuz maskesi bagimlisiyim :D Bayiliyorum farkli maskeler, peelingler denemeye. İlk basta gordugunuz siyah olan bir sac maskesi. Bir kac kisinin kullanip memnun kaldigini duyunca denemek istedim. Diger ikisi ise yuz maskesi. Altta da lip smackerlarin Coca Colalisini goruyorsunuz. Bir tek Coca Colanin elimde olmadigini Lip Smackerlaryazimda yazmistim. Almisken birde balmini almak istedim. Resimleri cektikten sonra hemen denedim, tadi kolali jelibon gibi :)
Maskeleri denemek isterseniz diye aciklamalarini da altta bir fotografta gostermek istedim.





Benim aldiklarim bu kadardi eger sizde bu indirimden birseyler aldiysaniz linkini yorum olarak birakirsaniz seve seve okurum :) 


( Adi gecen markalarla hicbir baglantim yoktur, urunler kendi paramla alinmistir. Fikirler tamamen bana aittir.)


Sevgiler
Aslis

4 yorum:

  1. güle güle kullan canım harika şeyler almışsın,indirimden haberim yoktu,balm jovi paleti bende almak istiyorum ama ben gidene kadar tükenir heralde:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım hepsini :) Ben de az önce arkadaşımdan indirim olduğunu, L'oréal superlinerlardan alacağım ben de elimdekiler bitmişti %50'lik bir indirim bekliyordum :)

      Sil
    2. Cok tesekkur ederim :) superlineri ben almis bulundum gecen haftalarda :/

      Sil
    3. Seninde Balm Joviyi aldigini soyledigin yaziyi okudugumda cok mutlu oldum :) Yardim edebildiysem ne mutlu bana.

      Sil