23 Kasım 2013 Cumartesi

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe

Herkese merhaba ve iyi haftasonları.

Bugünlerde bloglarda yazısı dolaşan bu nemlendiriciyi geçtiğimiz bayram indiriminde Gratisten alıp kullanmaya başladım, yazısını yazmanın vakti geldi. Fakat maalesef ben arkadaşlarım kadar beğenmedim bu ürünü. 




Garnier'in yeni piyasaya sürdüğü bu nem dengesi serisinin karma ve yağlı ciltler için olan matlaştırıcı sorbe nemlendiricisini bir aya yakındır kullanıyorum. 
Bir kere şunu söylemeliyim ki matlaştırma vaadini gerçekleştirdiğini düşünmüyorum. Cildim yağlıya dönük karma ve gün içinde beni mat tutmaya yarayacak bir çok ürün kullanıyorum ona rağmen parlama olacaksa oluyor, önüne geçemiyorum. Bu durumu bu nemlendiriciyle de yaşadım, gün içinde t bölgem her zaman olduğu gibi parladı. Ekstra bir yağlılığa neden olmadı tabi ki bu benim her zaman yaşadığım bir sorun. 


İçindeki yeşil çay özleri hoş bir koku ve ferahlık sağlıyor. Bir diğer güzel yönü içinde yağ ve paraben bulundurmaması.


Yapısı sorbe diye tabir edilmiş ama bu yapıda da beni rahatsız eden bir şeyler oldu. Köpük ile krem arasında kalan bu nemlendiriciyi yüzüme sürdüğümde sanki bir tabaka kalıyormuş gibi geliyor. Naparsam yapayım o tabakayı cildime yediremiyormuşum gibi hissediyorum. Sanki silikonlu bir baz kullanmışım gibi hissettiriyor ve ben bu hissi sevmiyorum.



24 saat nem verdiği yönündeki iddaaları ise bence doğru değil. 
Sonuç olarak çok sevmediğim bir nemlendirici oldu maalesef bu. Belki de çok büyük beklentilerle aldım, bilemiyorum.
Bunlar tabi ki benim deneyimlerim sonucu yaptığım yorumlardır her ürünün etkisi kişiden kişiye göre değişiklik gösterir.
Başka bir yazıda görüşmek üzere.

3 yorum:

  1. Milletinde beğendiğinden değil zaten herkes aynı şeyi paylaşmış fenalık geldi marks as read demekten :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle memnun kalmadığım ürünlerin başında gelir bu ürün, memnun kalan vardır elbet :)

    bende beklerim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  3. Bende bu ürünü iki defa kullandım hiç beğenmedim. Hayatımda kullandığım en kötü ürünlerden biri oldu benim için yaptığım makyajı bile kustu ve hiç yüzümü matlaştırmadı ve daha sonra Diadermine'nin parlamayı giderici bakım kremini aldım alalı 5 gün kadar oluyor t bölgemi aldı götürdü çok memnun kaldım tavsiye ederim...

    YanıtlaSil