27 Aralık 2012 Perşembe

Tarte - The Royal Collection Palette

Eveet son zamanlarda aldigim Tarte urunlerinin yazilarini yazmaya hiz kesmeden devam ediyorum. Ulkemizde satilmayan bu markaya nasil sahip oldugumu su yazida anlatmistim. Bugun ki urun ise Royal Palet. İsterseniz once fotograflara bakalim.





Urun limited edition yani sinirli uretim bir urun.


Arkasinda paletin icindekiler fotografla gosterilmis.


Alt tarafta ise urunde bulunmayan zararli maddeler ve bulunan maddeler yazilmis. ( Tum resimlerin ustlerine tiklayarak buyutebilir ve detayli olarak inceleyebilirsiniz. )


Paletin ust tarafi kumas ortasinda ise altin sarisi buyukce bir serit var, biraz cafcafli. Annem bu sebeple kendisine ceyiz paleti diyor :)


Kapagi kaldirdiginizda buyukce bir ayna ve 16 tane far goruyorsunuz. Ben henuz aynanin ustundeki filmi cikartmadigim icin bu sekilde. 


Farlarin yakindan gorunusu ise boyle. Bazi renkler mat bazilari ise sedefli ve simli. Bu paleti henuz hic kullanmaya firsat bulamadim, bitirme projemdeki farlari bitirmeye adadim resmen kendimi. Bir farin kirik oldugunu goruyorsunuzdur paketinden bu sekilde cikti. Fakat acikcasi hic kafama takmadim sonucta taa Amerikadan geldi, diger aldigim urunlerde de hic boyle bir seyle karsilasmayinca nazar boncugu olmus dedim gectim :)


Bazi renkleri swatchladim. Alliklari gibi farlari da cok pigmentli, renklerin hepsini tek suruste elde ettigimi belirtmek isterim. 


Bu palet sadece farlardan olusmuyor. Kutunun altinda birde kucuk bir cekmece var. İcinde de deluxe boy bir kac urun.


Cekmecedeki urunler soldan baslayarak su sekilde ; 11 mililitrelik bir yuz bazi, bir adet kirpik bazi, bir adet maskara ve bir adet dudak parlaticisi. Tarte markasini daha once hic denemedigim icin boyle setlere yonelmeyi tercih ettim. Boylece hepsinden biraz biraz kullanip begendiklerimin tam boylarini alabilirim.

Umarim begendiginiz bir palet/set olmustur. Baska bir Tarte yazisinda gorusmek uzere :)


Sevgiler
Aslis










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder